Szűzként ti is elutasítanátok egy tapasztalt lány közeledését?
"De neki már 3 férfival volt kapcsolata előttem. Nekem még 1 is sok lenne, nem hogy 3"
Tisztázzuk! Punci kell, vagy farok?...
Minden nap le fogod ezt írni?
Nem unod mèg?
1. Hányszor kérdezed még meg?
2. Manapság,hol találsz szűz lányt? Óvoda,bölcsőde,csecsemőosztály?
3. Mire jó a szűznek-szűz felállás? Vak vezet világtalant?
4. Oké én szűz vagyok...és akkor fekszem le veled amikor megvan,így látod a menszeszem...izé...a vérző átszakadt szűzhártyám...így jó?
"A lányokat szeretem, de csak a szűz lányokat."
Én viszont nem szeretem ha trollkodással fecsérlik az időmet. Na cső.
15: nem fogom átértékelni. 20 felett vagyok már, annyit nem fog változni az ízlésem. Most is lenne lehetőség (talán), de a lány már nem szűz, szóval már csak azon gondolkozom, hogyan tudnám finoman leépíteni. Kedves, aranyos lány, de mivel nem szűz, azonnal elhagyna az első adandó alkalommal.
16: Szűz-szűz felállásban nincsenek már meglévő koncepciók, ha jó volt x-nek meg y-nak, akkor z-nek is be fog jönni. Ez így hülyeség. Mellesleg ha nem szűz, akkor az első alkalom után elhagy a bénaságom miatt. Arra nincsen szükségem. Mellesleg a lelki szüzesség a fontos számomra, nem a szűzhártya (az semmit sem jelent), viszont az igen, hogy ne tudja, milyen más pasival lenni.
Te valami értelmi fogyatékos vagy?
Szűz maradsz te örökre apukám, így problem solved.
"A lányokat szeretem, de csak a szűz lányokat."
És csak egyszer fogod megdugni? Mert utána már nem lesz szűz.
Ekkora hülyeséget is régen olvastam, de nem is baj, legalább több nő jut nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!