Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt olyan lány, aki nem...

Van itt olyan lány, aki nem szokta elmondani senkinek, hogy milyen ügyetlen volt a pasija az ágyban?

Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy lehet valaki ügyetlen az ágyban. Ha valamit szeretnék, azt megmutatom, közlöm, és amíg nincs úgy, addig szólok. Ugyanígy megbizonyosodom arról, hogy a másik is élvezze a dolgot. Senkitől nem várom el, hogy gondolatolvasó legyen. Ezekután meg elképzelni nem tudom, hogy hogy lehet ügyetlennek lenni :D
2015. márc. 11. 23:30
 2/9 A kérdező kommentje:
1. hogy elsőre hamar elmegy, pl. :D
2015. márc. 11. 23:31
 3/9 A kérdező kommentje:
1. vagy izgul, és nem áll fel...
2015. márc. 11. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Én többek között ezért sem veszteném el a szüzességem tapasztalt lánnyal, csakis szűzzel. Nem hiányzik az, hogy a tapasztalt aztán 3-szor körberöhögjön. Egy szűznek kevésbé tűnne fel a bénázásom.
2015. márc. 11. 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
#4 Nehogy azt hidd
2015. márc. 11. 23:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam elmesélni, elég megélni is nem még elemezgetni a kellemetlen élményeket.
2015. márc. 11. 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Oh, hamar elmegy, nincs azzal semmi gond, nem csak szex közben lehet elmenni, és ha nem lusta kényeztetni engem, nem para. Ha nem ment el aznap többször és nem fizikai képtelenség, hogy felálljon, fel fog állni. Csak megfelelő körülmények kellenek. Ha meg mégsem, akkor marad a simogatás. Ez nem ügyetlenkedés, hiszen a testedről van szó, olyasmi, amit ki kell ismerni, és gyakorolni bizonyos dolgokat. Ha ilyen felfogású partnered van, nem lehet gond. :)
2015. márc. 11. 23:50
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó, igazad van
2015. márc. 12. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a lányok mindig mindent megbeszélnek egymással.
2015. márc. 12. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!