Elhajtottatok valakit, azért mert még szűz/tapasztalatlan volt az akivel ismerkedtetek, ha igen miért?
Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 22:08
11/11 anonim válasza:
Hm... komolyan, van olyan fiu, aki ismerkedesnel elmondja, hogy szuz? Ugy ertem... a kutyat nem erdekli:D vagy esetleg oda van irva a homlokukra? Vagy ugy mutatkoznak be, hogy "Jozsi vagyok, meg szuz"? Mert ebben az esetben ketlem, hogy azert hajtananak el, mert szuz vagy... sokkal inkabb azert, mert gyoker...
lanyokbol meg persze, r*banc az aki massal kefel, szerencsetlen az aki szuz... ooojeeee, megfelelesi kenyszer a szexualitasban? Ugyes:D
szerintem az egesz tema ertelmetlen... a szuzesseget erteknek gondoljak, mikozben, de csak addig amig meg nem sikerul szabadulniuk tole.. mint a csunya lany, aki azt mondja elvbol nem pasizik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!