Ti hány éves korotokban vesztettétek el a szüzeségeteket? Őszonte választ kérek!
"Én lányként veszítettem el, kicsivel a 16.szülinapom előtt, első nagy szerelmemmel."
Ezen csak egy picit változtatnék:
Én lányként veszítettem el, kicsivel a 16.szülinapom előtt, első nagy és örök szerelmemmel.
"Én lányként veszítettem el, kicsivel a 16.szülinapom előtt, első nagy és örök szerelmemmel."
Irigylem a látnoki képességeid, hogy előre tudod, mi lesz a jövőben.
Másét is látod? Mert szívesen mennék akkor hozzád, ha nem valami kontár vagy, csak mondj 1 összeget :D
Kérdésre:
14 évesen, életem első nagy szerelmével. (Én nem mondom, hogy örök, mivel 10 év után elváltak útjaink. Igaz, néha még ütköznek :D)
Én csak a saját jövőmet ítélhetem meg, mivel ez én tervezem el és alakul, ahogy a legjobban ki tudom hozni, a legmegfelelőbbnek.
Tudom hogy így lesz és bízom benne. De ezt csak évek múlva tudom majd jobban bizonyítani.
Addig is nem kell olyan tenni, ami miatt ez a kapcsolat megromolhatna.
Pont akkor mikor a kérdést kiírtad :D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!