Ti emlékeztek arra, hogy mikor vesztettétek el a szüzességeket?
Én 18 éves koromban, valamikor szeptemberben azt hiszem, az akkori barátnőm ágyában. De az az igazság, hogy a pontos dátumot nem tudom, később a lányka ezért mondhatni haragudott is. Nem is emlékszem, hogy pont milyen volt. Béna lehettem, fogalmam sincs. Pedig józan voltam. Csak na, nem maradt meg.
22f
2014 augusztus 11 és 26 között valamikor..
23F
Igen emlékszem rá.
Első csókra már kevésbé, annyit tudok, hogy egyik év augusztus 7.-e körül. :D De, hogy 5 vagy 6-án fogalmam sincs, csak hogy hónap eleje.
Viszont lány létemre én azt, hogy egy-egy pasival mikor jöttem össze nem igazán emlékszem, azok ki szoktak esni. Egyre emlékszek, de az most volt decemberben. A szakítások időpontját viszont meg pláne nem tudom.
Igen, emlékszem. Nagyon egyszerű a dátum: 2009 09. 09-e. 18 voltam, első szerelmemmel :) Este 11 lehetett.
A mostani párommal pedig először 3 hónap és 3 nap után, így ezt a dátumot is egyszerű megjegyeznem. 2011. március 22 :)
23/N
Persze, marcipán-tortát veszek ilyenkor és pezsgőt bontok.
Hihehetlen... max az évet tudnám kiszámolni.
Ja, de azert mert o volt az elso kapcsolatom, es a masodikban vagyok benne. Szoval ni s nagy ido-csavo intervallum kozte..
16 voltam, szeptember volt, 1 honapja jartam az akkori baratommal( ezt azert jegyeztem meg mert o hangsulyozta h nem gondolta volna h pont engem fog 1 honap utan lefektetni,.) Buliban voltam, utana elmentunk hozza.. Utolag megbantam az egesz kapcsolatot es az egesz szexet, pedig 1 evig kinlodtam vele....
18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!