Megéri az igazinak odaadni a szüzességemet? A fiú nem néznek emiatt furcsán?
Figyelt kérdés
azt veszem èszre h meglepődnek mikor megtudják h szűz vagyok...es furak lesznek2015. márc. 6. 21:50
1/19 anonim válasza:
Ha így gondolod, akkor nyugodtan tedd azt.
A te tested, a te érzéseid.
Amúgy szabad megkérdeznem, mit értesz "furák" alatt?
2/19 anonim válasza:
Soha nem tudhatod, hogy tényleg ő az igazi, csak azt, hogy szerelmes vagy-e. Hogy kiderüljön, hogy tényleg ő az, ahhoz éveket kell leélni egymás mellett.
3/19 A kérdező kommentje:
Hát így forgatják a szemüket ès visszakèrdezned h tènyleg..
Mrg h nem e nezlek e le, ilyenekre gondolok
2015. márc. 6. 21:53
4/19 anonim válasza:
A fiúk nem néznek emiatt furcsán. Viszont nem szeretik általában a szűz lányokat,mert felelősség. Szerintem nyugodtan mondd meg, de lehet, hogy lesz olyan fiú, aki elszelel. Viszont így egyből ki is derül, hogy fontos voltál-e neki, vagy csak arra kellettél volna.
5/19 anonim válasza:
Azért lenézni, mert szűz vagy? Halál bunkóság.
Soha az életben nem néztem le lányt azért, mert szűz - konkrétan volt ilyen ismerősöm is, igaz, ő vallási okokból volt ilyen. Már házas egyébként :)
6/19 A kérdező kommentje:
Igen, az biztos h akkor kiderul..
De ugy veszem eszre h azert a tobbseg szereti oket
2015. márc. 6. 21:55
8/19 anonim válasza:
Amúgy ezt azért kérdezed, mert van valakid?
9/19 A kérdező kommentje:
Nem...csak barátok vagyunk, de nem èrzem h vele kène elveszítsem
2015. márc. 6. 22:02
10/19 A kérdező kommentje:
Jól èrzem vele magamat, többször is kavartunk, de nem bizok annyira benne
2015. márc. 6. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!