Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 éves fiú vagyok és még nem...

Kristof9590 kérdése:

19 éves fiú vagyok és még nem vesztettem el a szüzességem. Szerintetek már nem is fogom? Pedig már nagyon kipróbálnám a dolgot.

Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 04:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi honnan tudjuk??
2014. nov. 5. 06:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de ha 19 évesen még nem dugtál, akkor nem is fogsz, Kisfiam!
2014. nov. 5. 06:56
 3/9 anonim ***** válasza:

"Pedig már nagyon kipróbálnám a dolgot"

Tudod egyáltalán hogy mi az?

2014. nov. 5. 07:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Már nem fogod.
2014. nov. 5. 07:45
 5/9 vladdika válasza:
De mi tart vissza? Szombaton kapd össze magad, menj egy buliba és csináld meg az első lányt akit meglátsz. Gumit használj...
2014. nov. 7. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Rinyapina, nem érdekel senkit a hisztid. Én 22 vagyok és szintén szűz, szerinted érdekel? Lesz@aroom, most mit görcsöljek rá, a testem egy szentély és ki kell érdemelni. :D :D Szerintem nőlj fel agyilag zokni vagy, így senkinek sem fogsz kelleni, most már szűzen kell meghalnod, részvétem.
2014. nov. 7. 18:14
 7/9 anonim válasza:
Ne aggódj a sok hülye válasz miatt,majd eljön az idő ,amikor Te is elveszíted a szüzességedet. Addig próbáld ki az önkielégítést,ha még nem próbáltad.Ha igen ,akkor már elveszítetted,csak nem lánnyal.Majd lesz egy hasonló tipusú lány akivel megértitek egymást és minden megy a saját útján.Türelem és csajozz minél többet,hogy megtaláld a számodra megfeleleőt.
2014. nov. 18. 18:53
 8/9 anonim válasza:

Figyelj ha gondolod menj "oromlany"ozni...De szerintem vard meg az igaz szerelmet hidd el az oriasi lesz ed hidd el rajtad kivi

ul rengeteg ember van igy de nem ettol leszel ferfi.. Szoval fel a fejjel es kitartast..;)

2014. dec. 4. 07:34
 9/9 anonim válasza:
Dehogy nem, én pl marhára nem díjazom hogy egyesek 15 ,16 évesen vesztik el, akkor meg sokkal nagyobb a félelem és fájdalomérzet. Az elso emlékezetes legyen az a fő. Próbálj meg ismerkedni, és ne hallgass az ilyen civakodokra, minden rajtad mulik!!
2015. márc. 4. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!