Irtam ki tegnap mar egy kèrdèst ezzel kapcsolatban .
Lènyeg hogy 3 szor probáltuk a szexet idáig de mibd háromszor megrepedtem egy picit oda lent a hüvelyemnèl ..
Arra a döntèsre jutottam hogy erővel tolja be ès be megy elsőre . Mert eddig lassan probáltuk . Nem akart fájdalmat okozni a barátom . De lehet elèg lenne egy határozott mozdulat ès hagyni? Szerintetek?18 L 18 F
2014. nov. 19. 14:37
1/9 anonim válasza:
nem jó ötlet.
Elég nedves voltál? ha nem akkor több előjáték vagy síkosító
2014. nov. 19. 14:38
2/9 anonim válasza:
Elég nedves voltál? Mert az nagyon sokat számít.
2014. nov. 19. 14:39
3/9 A kérdező kommentje:
Igen nagyon nedves voltam hasznaltuk ezel felűl mèg sikositotis
2014. nov. 19. 14:40
4/9 anonim válasza:
Semmiképpen nem tartom jó ötletnek az erőszakkal való betuszkolást, gondolkozz.....ha a lassú, finom mozdulattal nem ment be és megrepedtél, akkor egy határozott, nagy lökéstől nem lesz szerinted fájdalmad?
Lehet, hogy több kárt csináltok mint hasznot.
2014. nov. 19. 14:42
5/9 A kérdező kommentje:
Kezdek már kètsègbe esni hogy kièrt nem megy.. Mèg várok 1-2 alkalmat ha nem akkor szakemberhez fordulok
2014. nov. 19. 14:44
6/9 anonim válasza:
Próbálj meg te ráülni, akkor te szabályzod a dolgot és akkor szálsz le amikor akarsz!
2014. nov. 19. 14:55
7/9 anonim válasza:
megoldom a problémád írj rám
2014. nov. 19. 15:30
8/9 anonim válasza:
Ez a határozott mozdulat ez már régen rossz.
Akkor még jobban fájna, még jobban megrepedne.
2014. nov. 20. 16:16
9/9 anonim válasza:
Úgy egész őszintén. Mi reped meg? A szűzhártya? Annak meg is kell, hogy repedjen, sőt át kell szakadnia. Létezik egy vele született rendellenesség, mégpedig a külső szűzhártya, de ez ritka. A határozott mozdulatot semmiképpen sem javaslom. Ha semmi képen sem megy irány a nő gyógyász.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!