Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak én látom így ezt a...

Csak én látom így ezt a szüzeség dolgot?

Figyelt kérdés

Szép és jó dolog a szüzesség, de szerintem sok ember nagy dolgot tulajdonít neki, sokkal nagyobbat mint kellene. (Ez a vallásból maradhatott fent?) Én hiszek az élet élvezésében, a pillanat örömében, most akarok élni nem 40-50 évesen. Szerintem nincs korhatára, csak éretten történjen és szenvedélyből. Én imádom élvezni az életet, és nem látok valait azért már r*binek mert több szexpartnere volt az "átlagosnál". Ha élvezi csinálja! Szerintem ez egy ösztön, amit nehezen lehet kordában tartani. Szeretném ha kifejtenétek a véleményeteket ezzel kapcsolatban. :)

(egy lány) :)

2015. márc. 3. 20:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Úgy legyen! :D Adj egy pacsit!
2015. márc. 3. 20:47
 2/14 anonim ***** válasza:
Egy dolog élvezni az életet, sosem voltam ellene, de én nekem sok érzelmi kötődésre van szükségem hogy valakivel szexeljek. Annak a valakinek nagyon különlegesnek kell lenni.
2015. márc. 3. 20:52
 3/14 anonim ***** válasza:

Erre nem tudok mit mondani. Mindenkinek más a világnézete, felfogása. Nem tudsz mindenkinek megfelelni, úgy élni, hogy abban senki ne lásson hibát. Tedd azt, amit te jónak érzel.

Én pl. még szűz vagyok, de nem a vallás miatt, csak hát nem vagyok hozzá elég pénzes, hogy egy nővel ismerkedjek.

2015. márc. 3. 20:53
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem kell pénzesnek lenni, én már akkor ismerkedek valakivel ha humoros :) :D
2015. márc. 3. 20:56
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát a humor az nálam nem kérdés. Anno a csecsemőosztályról is majdnem egy könyváruházba vittek, mert összekevertek a NAGY VICCKÖNYV-el.

Amúgy meg sajnos eddig minden nő, akivel ismerkedni akartam (18-24) korosztály, elutasító volt, és utána összejöttek egy 40-45 éves faszival (persze csak akiről tudok valamit azóta). Nem tudom elhinni, hogy mindet a humor fogta meg. :(

2015. márc. 3. 21:05
 6/14 A kérdező kommentje:

Az meg szomorú :(

hát, próbálkozni kell :/

2015. márc. 3. 21:05
 7/14 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
Te így gondolod, más meg másképpen.
2015. márc. 3. 21:11
 8/14 Barbara9007 válasza:
100%
Ez mind szép és jó hogy szereted élvezni az életet meg még azzal sincs baj hogy több partnerrel is szexelsz. De az biztos hogy még soha nem voltál szerelmes mert akkor tudnád hogy lehet szexelni bárkivel de ha már soha nem lesz olyan a szex ha nem vagy szerelmes.
2015. márc. 3. 21:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Figyu! Először szerelemből történjen. Az első kapcsolat tart azért egy ideig. Eleinte pettingeltek, megismeritek egymást, aztán jöhet aminek jönnie kell. A következő is komoly kapcsolatban történjen és még egy pár, ha nem nagyon hosszúak a kapcsolataid. Ráérsz kiélni magad később, az igazi előtt. Ne legyél felelőtlen! Szerintem.
2015. márc. 3. 21:20
 10/14 anonim ***** válasza:

Élvezem az életet és csak akkor tudom szexuálisan is ezt tenni, ha nem csak úgy valakivel fekszem le, hanem a barátommal, a férjemmel, azzal aki a világon a legtöbbet jelenti, akibe szerelmes vagyok, akihez érzelmileg kötődöm, vágyok rá és tisztelem.

Ha csak úgy lefeküdnék valakivel, mert jó érzés az orgazmus az utána sebet hagyna bennem és örökre ott maradna, ami csak rossz fényt vetne a boldogságomra.

Ezért is csak is tisztán kell szeretkezni és nem örültem volna neki, ha sok partnerem lett volna. Nekem az nem tartozik az "élvezem az életet"-be, mert nekem az csak tönkretenné kis részt.

Nekem fontos a szüzesség és örülök, hogy olyan valakinek adtam, aki mindig itt lesz mellettem. Számomra ez az igazi öröm és az élet élvezete, az élet élése.

18/L

2015. márc. 3. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!