Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az normális, ha egy 16 éves...

Az normális, ha egy 16 éves lány kb.15-20 pasival csókolózott már?

Figyelt kérdés

Szerintetek nem gáz? Plusz 4 fiúval pettingelt is már.

Viszont arra büszke, hogy szűz. :DDDD

2015. febr. 27. 22:34
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, 00:03-as voltam.
2015. febr. 28. 00:25
 32/53 A kérdező kommentje:

"Nem járnék 21-ediknek a szájában, se 5.-nek a puncijában,az tuti, mert ennél többre tartom magam és nem egóból."

Na ez az amit én is mondok, teljesen egyetértek. És igen, valószínűleg nekem is tetszeni fognak 26 évesen is a jól kinéző 16 évesek, de ezt most hagyjuk.

Amúgy most jelenleg egyedülálló(kemény 1-2 hónapja), de szerintem maximum 2 hét és már megint kavarni fog valakivel, esküszöm beírom ide. :DD

2015. febr. 28. 00:31
 33/53 anonim ***** válasza:
91%

"Még valami: A plázacicákban az a jó, hogy megvan bennük az a tipikus nőiesség, és ha értesz a nők nyelvén akkor simán el tudod nyerni a bizalmukat."

Magyarán könnyen az ágyadba tudod őket vinni, egyszerűbb lett volna ezt írni. Az, hogy értesz az ő nyelvükön kb. azt teszi, hogy teli van a pénztárcád, mással ezeket nem tudod elcsábítani.

2015. febr. 28. 00:45
 34/53 anonim ***** válasza:

"Magyarán könnyen az ágyadba tudod őket vinni, egyszerűbb lett volna ezt írni. Az, hogy értesz az ő nyelvükön kb. azt teszi, hogy teli van a pénztárcád, mással ezeket nem tudod elcsábítani."

Nem. Ezeket a nőket nem könnyű ágyba vinni, hiszen majdnem az összes pasi a lábuk előtt hever, tehát valami extra kell, hogy letolják előtted a bugyit, de ez egy férfiban meg is van :-) Az meg tévhit, hogy a plázacicáknak - és úgy általában a nőknek - a pénz kell. Ez tévhit, amit bizonyára a lúzer pasik találtak ki, akik bebeszélik maguknak, hogy a nők csak a pénzre mennek. Én soha életembe nem vettem semmit a csajoknak, a mostani barátnőm az, akire pénzt költöttem, viszont nálunk ez kölcsönös, hogy költünk egymásra.

Visszatérve egyébként a témára, azért tartom őket nőiesnek, mert megvannak bennük azon a finom tipikus női jellemvonások, ami nekem nagyon bejön.

2015. febr. 28. 02:00
 35/53 anonim válasza:
9%
igen normális. Én is 16 évesen több fiúval csokolóztam mint 15-20 és kb 4 fiúval szexeltem nem pettingeltem.Nincs ezzel semmi gond fiatal és élvezi az életet.
2015. febr. 28. 11:29
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
AZ utolsó tuti pasi :DDD
2015. febr. 28. 11:53
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
hát nagyon sok, nekem nem kéne ilyen csaj...
2015. febr. 28. 14:54
 38/53 anonim ***** válasza:
87%

Vicces amikor kamaszok mondják meg kamaszoknak a tutit.

Szerintem kb mindig is kétféle embertípus volt, aki sokmindenkivel kavart, meg aki nem.

Szerintetek régen nagy erkölcsi értékrendek voltak, csak a család és miegymás? És a felnőttek életében minden szép és jó?

Ugyan... régen nagyok ciki volt, ha ez kiderült, de ugyanúgy voltak könnyen kapható lányok, fiúk, mindenki pontosan tudta, hogy ki az - vagy épp nem - és a mai felnőtt emberek sem jobbak semmivel.

A munkahelyeken befolyásos komoly emberek kavarnak úgy, mint az "idétlen kamaszok" a titkárnőkkel, családok hullanak szét, mert anyuci vagy apuci épp másra vágyik.

A csapatépítő is arról szól, hogy ki tudja meghúzni előbb a bögyös asszisztenst, vagy ki tudja az asztal alá inni magát.

Sok nagy cégnél és sok embernél láttam ezt, és számomra még mindig elképesztő, hogy úgy ítélünk el fiatalabb generációkat, hogy semmivel sem viselkedünk másképp.

Naivitás azt gondolni, hogy régen nem voltak, és jelenleg vannak csak könnyen kapható nők/férfiak, és hogy ők majd senkinek sem kellenek, mert mekkora "elhasznált ribik".

Zsák a foltját, hidd el, belőle is lehet még házias feleség, ahogy egy ártatlan lány is, akit feleségül veszel, léphet le egy palival, mert rájött, hogy most akarja kiélni magát.

Soha semmi nem garantált és soha nem fogod tudni pontosan, hogy milyen a másik, azért, mert te kívülről látsz valamit, amit ő láttatni enged.

2015. márc. 1. 16:46
 39/53 anonim ***** válasza:

#38: Én egy korábbi válaszoló vagyok. Nem vagyok kamasz, úgyhogy nem kamaszként írtam.

Tudom, hogy régen is voltam erkölcstelen meg a lányhoz hasonló emberek. De akkor nyilván nem volt internet, ahol ezt nyilvánosságra hozzák(ld.:kérdés). És akkor is megvolt a véleménye róluk az embereknek.

2015. márc. 1. 16:54
 40/53 anonim ***** válasza:
Én meg a másik véglet vagyok,még nem is csókoóztam és barátom sem volt. 17/L
2015. márc. 1. 19:56
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!