Az normális, ha egy 16 éves lány kb.15-20 pasival csókolózott már?
Szerintetek nem gáz? Plusz 4 fiúval pettingelt is már.
Viszont arra büszke, hogy szűz. :DDDD
Semmi baj nincs vele.
Olyan, akár a borosüveg, szájról-szájra jár.
Kérdező, nem lehet, hogy inkább irigy vagy rá?
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy igen... Ha nem így lenne, nem foglalkoznál vele, vagy ha a szíveden viselnéd a sorsát, akkor elmondanád neki, hogy az álszentség nem jó, változtatni kéne magán.
Te azonban csak nevettség tárgyává akarod itt tenni, és meg merném tippelni, hogy ezt a kérdést is azért írtad ki, hogy neked adjanak igazat, nem pedig azért, mert valóban kérdéses számodra ez a dolog...
Ne haragudj, de elég rosszindulatúnak tűnsz, és nekem ez nem szimpatikus.
A legidegesítőbb az egészbe, hogy normálisan, aranyosan néz ki, nem ilyen műkörmös, póthajas, szolis tucat plázap*csa, és amikor megtudtam, hogy majdnem fél tucat fiú nyúlkált már a p*nájába(petting), brrrrrr, kirázott a hideg.
Bevallom csalódott voltam, bár volt már olyan, hogy nagyon aranyosan kinéző csajról kiderült, hogy nagy k* rva, na mindegy, itt Budapesten már bárkiről kiderülhet.
Más véleményére vagyok kíváncsi, azért írtam ki a kérdést, bármilyen meglepő. Nem vagyok irigy arra, hogy ennyi fiúval smárolt, egy az hogy fiú vagyok... LOL És arra se, hogy velem nem smárolt, mivel ha akarnék, kezdeményezhetnék nála, de ezek után én kicsit undorodom bevallom, akárhogy is oltotok érte.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!