Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az normális, ha egy 16 éves...

Az normális, ha egy 16 éves lány kb.15-20 pasival csókolózott már?

Figyelt kérdés

Szerintetek nem gáz? Plusz 4 fiúval pettingelt is már.

Viszont arra büszke, hogy szűz. :DDDD

2015. febr. 27. 22:34
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
4%

@Kérdező

Nem ismertem magamra, én egy 26 éves fickó vagyok. Te viszont úgy látszik magadra ismertél, és be is igazolódott amit írtam, mert a személyeskedésen kívül semmilyen érvet nem tudtál felhozni arra, amiket elmondtam.

Hát, körülbelül ilyen az, amikor a fagylalt visszanyal... :-)

2015. febr. 27. 23:47
 22/53 A kérdező kommentje:
Szerintem meg egy pedo 26 éves vagy aki örül a bevállalós 16 éveseknek, és ezért véded. Írtam, hogy nincs mire irigykednem, tanulj meg olvasni.
2015. febr. 27. 23:49
 23/53 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van kérdező (#20). Én is srác vagyok és én sem nyúlnék egy ilyen lányhoz...Én is csak egy lennék neki a sok közül, kár lenne az energiát ilyenre pazarolni. Márha kell az ilyen lányokhoz energia, hát elég könnyen kaphatónak tűnik..
2015. febr. 27. 23:53
 24/53 anonim ***** válasza:
15%

21-es vagyok, akkor folytatom :D

"legidegesítőbb az egészbe, hogy normálisan, aranyosan néz ki, nem ilyen műkörmös, póthajas, szolis tucat plázap*csa, és amikor megtudtam, hogy majdnem fél tucat fiú nyúlkált már a p*nájába(petting), brrrrrr, kirázott a hideg."

-->Szerintem meg a műkörmös szolis plázacicák észbontóan néznek ki, biztos csak azoknak nem szimpatikusak, akik úgy vélik, hogy esélyük sincs náluk, mert félnek őket megszólítani. Nem igazán értem, hogy miért baj az, ha benyúltak már a bugyijába, függetlenül attól, hogy kevesen, vagy sokan... Az ő magánélete. Egyébként meg én szerettem az ilyen lányok társaságát, mókásnak tartottam, amikör közölték velem a szexuális szokásaikat. Tapasztalatan fiúcskaként lehetett belőlük tanulni. Például most már tudom, hogy egy nő képes egymás után négy pacákkal is szexelni :D

"Bevallom csalódott voltam, bár volt már olyan, hogy nagyon aranyosan kinéző csajról kiderült, hogy nagy k* rva, na mindegy, itt Budapesten már bárkiről kiderülhet."

-->Lényegében ez nem meglepő. Aki általában kis visszafogottnak néz ki, arról kiderülhet, hogy másabb. De itt is nézd a dolog jobb oldalát: Ismét csak tanulhatsz valamit, amit felhasználhatsz később. Például most már tudod, hogy aki aranyosnak tűnik, az nem biztos, hogy az is, és ez fordítva is igaz. Aki megközelíthetetlennek tűnik, az lehet kedves és melegszívű.

"Más véleményére vagyok kíváncsi, azért írtam ki a kérdést, bármilyen meglepő. Nem vagyok irigy arra, hogy ennyi fiúval smárolt, egy az hogy fiú vagyok..."

-->Hát, mivel kiderült, hogy nem vagy csaj, irigy aligha lehetnél rá. De így világosabb, arról van szó, hogy bejött neked a csaj, és csalódtál benne, másmilyennek képzelted. Hát haver, ez van. Egyébként elnézést kérek, nem akartalak sértegetni, de elsőre tényleg az jött le, mintha valami csaj lennél, aki irigykedik. Mégegyszer, elnézést.

"És arra se, hogy velem nem smárolt, mivel ha akarnék, kezdeményezhetnék nála, de ezek után én kicsit undorodom bevallom, akárhogy is oltotok érte."

-->Sztem kicsit szigorú vagy vele. Milyen csajok azok akkor, akik másabbak? Megmondom neked: A vallásos és prűd vallástalan lányok. Ezeknél azonban remélem tudod, hogy nehéz eljutni a testiségig, közülük van olyan, aki csak házasság után csinálná... Amúgy lehet, hogy a csaj melletted megváltozna, egy próbát érdemes tenni, ha szeretnél, viszont ha téged zavarnak az előző partnerei, akkor érdemes kerülni a csajt, és nem is foglalkozni vele.

2015. febr. 27. 23:57
 25/53 anonim ***** válasza:

@Kérdező:

Nem vagyok pedó, kikérem magamnak. Vagy talán magadból indulsz ki? :O A pedók a 8-10 éves kislányokra buknak, egy 16 éves már aligha kislány... Kész nő, aki tetszet az idősebbeknek is. A mai 16 évesek egy része lazán kinéz 20 évesnek. (Kivéve ha kislányos, és éretlen, az még a kortársainak sem kell). És nem védem, csak tudod haver, hiába vagyok 26 éves, az én koromban sem mentek másként a dolgok, mikor kissebb voltam. Amikor 7-8-os voltam tudtam, hogy az egyik osztálytársnőmet, a Zsófit kinyalták (14 éves lehetett kb) És akkor mivan? Nem bírtam a csajt, de nem ezért amit tett, mert ez az ő élete. Szerintem te vagy túlságosan csalódott vagy, mert bejött neked a csaj, sőt, most már inkább azt látom, hogy prűd vagy.

Bocs haver, de nem értek veled egyet.

2015. febr. 28. 00:03
 26/53 A kérdező kommentje:

Köszi a hosszú választ. De tényleg nagyon követhetetlenek a pasiügyei, az exével volt hogy 2 havonta újra összejöttek egy pár hétre, de abba a 2 hónapba volt, hogy kavart már más fiúval. Tudom, hogy nem szép dolog, de a barátnője elpletykálta nekem szóval tényleg így volt. Most az ilyennel minek összejönni? Hogy hülyítsen pár hétig? Vagy lehet, hogy nem is direkt hülyíti a fiúkat, egyszerűen ennyire érzelmi csődtömeg.

Ha ilyen lánytól akarok tanulni, aki egymás után négy pacákkal is szexelt amit mondasz, akkor elmegyek prostihoz, nem párkapcsolatot kezdek vele.

"biztos csak azoknak nem szimpatikusak, akik úgy vélik, hogy esélyük sincs náluk"

Nekem viszont tényleg nem jönnek be az ilyen nagyon mű lányok, bármilyen hihetetlen. Nekem nem kell ilyen vallásos lány, aki esküvőig tartja a szüzességét, én belőle maximum 1-2 fiút néztem ki, nem is érdekelt volna, de ez a 15-20 sokkolt.

És elnézést a beszólásért.

2015. febr. 28. 00:11
 27/53 A kérdező kommentje:
Igen csalódott vagyok mert egyáltalán nem néztem volna ezt ki belőle.
2015. febr. 28. 00:13
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Én is a többséggel értek egyet. Nem vagyok prűd, de szerintem ez nem normális. 16 évesen? Ez vicc. Én (csak) 20 éves vagyok, de az eddigi volt barátnőim se és a lány barátaim se voltak ilyenek/nem ilyenek. Szerintem azért, mert ez a normális. Ha valaki tud normális lenni, akkor nem tudom, mi vezeti idáig az embert ilyen fiatalon.

Ne legyen egy nő túl nehezen megkapható, de hová tűnik ilyenkor a nőiesség,a tartás és az, hogy valamilyen szinten meg kell küzdeni a lányért? Egyértelműen az ilyen lányok csak odadobják magukat a srácoknak. Én az ilyet nem tudom értékelni, látszik, hogy képtelen a kapcsolatra. Nem járnék 21-ediknek a szájában, se 5.-nek a puncijában,az tuti, mert ennél többre tartom magam és nem egóból.

2015. febr. 28. 00:17
 29/53 anonim ***** válasza:

16 éves kórban ezek valóban nagy számok. De hiába, állítólag a mai fiatalság hamarabb érik. Ettől független még nem csinálja ezt a többi vele egykorú. Tehát lehet, hogy a lánynál van valami defekt. Talán családi problémák, szülők válnak stb...

Amúgy meg tényleg simán kinéznek vagy 20-nak. És 26 éves fejjel simán fantáziálgatok róluk ha meglátok párat az utcán. 26/F

2015. febr. 28. 00:21
 30/53 anonim ***** válasza:

Azért, mert voltak pasiügyei, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy romlott. Jelentheti azt is, hogy nem talált még olyan pasast, aki mellé elkötelezheti magát. De sztem azt is érdemes megfigyelni, hogy kikre bukik. Ha a kortársaira, akkor értetlen. Egy olyan 16 éves lány ugyanis, aki fizikailag és lelkileg is kész nő, nem fog a kortársaival kezdeni, az idősebb pasasokra fog bukni a huszonéves korosztályt bezárólag, mert férfira van szüksége. Meg a pasinak is rá, mivel a csajok hamarabb öregszenek. A 16 éves lánynak 20 év múlva már öreg lesz a feneke, viszont egy 30-40 éves pasas meg még mindig találhat magának egy huszonéves lányt.

Ha egyébként megvan a kellő tekintélyed, akkor biztos hogy nem hülyítene, mivel te irányítasz. Ez a férfiasság egyik jellemzője. Még valami: tanulni a lánytól nem azt jelenti, hogy szexelned kell vele. (egy prostitól egyébként sem lehet hasznos dolgokat tanulni) Viszont egy olyan nő, aki a szexuálisan aktív, és megnyerted valamennyire a bizalmát, több olyan dolgot is tud mondani, amit felhasználhatsz majd a későbbi hódításaid során. Pl mesélhet neked azokról a sikeres pasasokról, akik meghódították, így lemásolhatod a stílusukat, vagy beavathatnak abba, hogy mit kell tenned addig, hogy eljuss egy nővel a testiségig. Persze nem minden tanács jó, óvatosan kell vele bánni, de ha őszinték mondhatnak jó dolgokat. Semmi baj nem történt, nincs gond a beszólás miatt, én is bocsánatot kérek, amit az előző kommentben írtam a "Magadból indulsz ki" szövegért. Nem volt szép, de az a lényeg, hogy béke legyen :D

Még valami: A plázacicákban az a jó, hogy megvan bennük az a tipikus nőiesség, és ha értesz a nők nyelvén akkor simán el tudod nyerni a bizalmukat.

2015. febr. 28. 00:24
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!