Szűz vagyok-e vagy sem? (gay-meleg téma) (többi lent)
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. 7 hónapja együtt vagyok egy 17 éves fiúval. Már többször "lecumiztuk" egymást. Már sokszor szóbakerült, hogy lefeküdjünk egymással. Mind a ketten szeretjük a kényeztetést (ezt szeretnénk szex közben is), de egyben mind a ketten szeretnénk "adók" is lenni.
A sz..ással a szüzességet is elvesztettük vagy sem? Az egymással való első lefekvésnél mire kell leginkább odafigyeljen a passzív félnek és mire az aktív félnek, hogy a másiknak NE okozzon fájdalmat? Meleg fiúk! Nektek milyen volt az első alkalom amikor s..gbe raktak benneteket vagy amikor Ti s..gbe raktatok valakit?
2015. febr. 26. 10:08
11/12 anonim válasza:
@7 ha "tanitgatni" szeretnel fiatal szuz fiukat, akkor te NEM lehetsz FULL hetero, ahogy irtad lol
fail :P
12/12 anonim válasza:
A szó szoros értelmében szűz vagy. Egyet értek az első hozzászólóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!