Van út a kilátástalanságból? (gay/bi téma)
A dolog elég komplikált, de próbálom rövidre fogni. Tehát… egy 19 éves biszex srác vagyok (homofób szülőkkel, akik csöppet sem könnyítik meg a helyzetemet), akinek soha nem jön össze semmi. Az elején csak lányokkal próbálkoztam, mert féltem bevallani magamnak azt, hogy bi vagyok. A lányokkal nem értem el sok sikert… mindig csalódnom kellett és eléggé magam alatt voltam sokszor az ilyen esetek miatt (kivéve egyet, amit én rontottam el és azóta is bánom). Jelenleg úgy érzem, hogy inkább egy férfira vágyok. Nem a lányokban való csalódások miatt, hanem egyrészt kíváncsiságból, mert fiúval még nem volt soha semmilyen kapcsolatom. Másrészt pedig amiatt, mert elég szeretet hiányom van, védtelennek érzem magamat és jelen pillanatban úgy érzem, hogy egy férfi tudna számomra biztonságot nyújtani . Alapból egy olyan srác vagyok, aki a szívét-lelkét kiteszi azért, akit szeret/tetszik neki, de szeretném azt, hogy végre valaki nekem udvaroljon és ő küzdjön értem. Ismerkedni nem igazán merek… egyszer, még decemberben vettem a bátorságot és elmentem egy buliba, ami kimondottan meleg/bi emberek számára szól. Vártam a csodát, hátha történik valami… esetleg megszólít egy srác, de nem így történt… Pedig mások szerint kimondottan helyes vagyok, bár én nem így vélekedek magamról. Lehet az volt a baj, hogy a legjobb lánybarátommal mentem, és emiatt nem mert senki közeledni, de egyik ismerősöm például azt mondta, hogyha ő meleg lenne, akkor nem feltétlen merne odamenni egy majdnem 190 cm magas fiúhoz ismerkedni. Aztán itt a gyakorikérdéseken írtam egy kérdéshez, és egy srác írt, hogy szívesen ismerkedne. Már az első levélváltás után találkozni akart… így lemondtam a neten való ismerkedésről is, meg amúgy se nagyon szeretem az ilyet. Egyszerűen nem az én világom. Igazándiból az lenne a kérdésem, hogy mit tanácsoltok nekem jelen esetben? Hol/hogyan kéne ismerkednem? (stb.)
Normális válaszokat várok. Homofóbok és hasonló emberek kíméljenek.
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
19/F/bi
Figyelj!
Van út ki, de ha neked kell valaki, akkor az első lépés az, hogy nem ijedsz meg egy találkozótól. Jómagam sem szeretek egy hétnél tovább levelezni valakivel, mire találkozunk, ennek az az oka, hogy amikor meg találkozunk nem lesz miről beszélni, sőt, ha képet cserélünk, akkor meg az s lehet, hogy el sem jön, pedig nem feltétlen a "csúnyaság" az oka ennek, akár egy rosszul elkészült kép is lehet..
Szóval szerintem ne félj a találkozóktól.
Ott van a gayromeo, meg a grindr-en is egyre több magyar van, de akár buliból szedhetsz fel pasit, csak úgy ritka a hosszútávú kimenetel.
20 mf
Magától a találkozástól nem félek, csak attól hogy pl. egy buliban oda menjek ismerkedni egy sráchoz, aki bejön. Igazándiból ehhez nincs bátorságom.
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
Szerintem van! Az hogy kezdj el komolyabban ismerkedni, majd találkozni, én is ebben a helyzetben vagyok!
18 éves koromig harcoltam magammal, aztán megismerten neten egy barátot, aki segitett, és rávett hogy ismerkedjek.. Azután megismertem egy srácot, fél évig voltunk együtt. Majd vége lett, utána jött a 2, akivel 14 hóig tartott a kapcsolatom. Igazából sokkal jobb lett a helyzetem, mármint magamban, belül, de még mindig nem az igazi, hisz kb hazugságban élek a szüleimmel, nem tudnak rólam kb semmit, és nem is merek ilyenekről beszélni nekik, hiszen homofób az egész család!
20/F
/Amúgy nagyon szimpatikus vagy a leírt szöveged alapján! :-) /
Hát én is kb. hasonló problémákkal küzdök. Bár annyira sem vagyok bátor, mint te, nem biztos, hogy elmennék egy ilyen buliba. Máshol meg ugye nem igazán tudok ismerkedni... állandóan bilincsbe szorít a tudat, hogy 90%, hogy hetero a srác... de még ha tudnám valakiről, hogy meleg/bi, egy vadidegenhez nem tudnék csak úgy odamenni és megszólítani.
Remélem, változhat a helyzet, eddig barátnőm volt csak. Ha valakinek van valami javaslata, én is megköszönöm.
20/F
Tök jó, hogy vannak hozzám hasonló, és korúak itt. Bár a környéken is lennének! :DD :)
20/F
6. 7. és 8. válaszadó:
Köszönöm szépen, hogy írtatok. Sokat segítettetek. :) Igen... egyébként ez is benne van a pakliba, hogy a bulikban max. egy éjszakás kalandot lehet találni.. de nekem olyanra nincs szükségem jelen esetben.
Ha gondoljátok írjatok nekem bátran és beszélgethetünk. Szurkolok nektek, hogy összejöjjön a dolog! ;)
Kérdező, ne haragudj, de kicsit kemény leszek... Annyi meleg (és természetesen hetero is) küzd hasonló problémával. Mindenki az igazit keresi, mindenki belefut zsákutcákba, senkinek sem repül a nagy Ő az ölébe. Ehhez sajnos tenni kell... Rengeteg barátom évek óta van fent társkeresőkön és folyton csak sérülnek, mert próbálják megtalálni az igazit. Ezzel sajnos számolni kell... ezen mind átmegyünk/átmentünk, amikor még nem éltünk párkapcsolatban. Úgy érzem rajtad, hogy nem teszel eleget ennek érdekében... Kicsit kisírod itt a lelked, hogy milyen nyomorult vagy, hogy 19 éves bi létedre nincs párod, de nem nagyon derül ki számomra, hogy teszel-e valóban vmit is azért, hogy megtaláld a párod? Még egyszer elnézést, tényleg nem lehordani szerettelek volna, csak kicsit felnyitni a szemed, hogy nem minden úgy működik, mint ahogy annak kéne.. Ennek ellenére remélem megtalálod a párod, drukkolok Neked! :)
25F m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!