Szűz vagyok-e vagy sem? (gay-meleg téma) (többi lent)
16 éves vagyok. 7 hónapja együtt vagyok egy 17 éves fiúval. Már többször "lecumiztuk" egymást. Már sokszor szóbakerült, hogy lefeküdjünk egymással. Mind a ketten szeretjük a kényeztetést (ezt szeretnénk szex közben is), de egyben mind a ketten szeretnénk "adók" is lenni.
A sz..ással a szüzességet is elvesztettük vagy sem? Az egymással való első lefekvésnél mire kell leginkább odafigyeljen a passzív félnek és mire az aktív félnek, hogy a másiknak NE okozzon fájdalmat? Meleg fiúk! Nektek milyen volt az első alkalom amikor s..gbe raktak benneteket vagy amikor Ti s..gbe raktatok valakit?
A szopással nem veszíted el a szüzességed, bár fiúknál nincs különösebb jelentősége.
a kutya póz a legalkalmasabb az első behatoláskor. fontos a sok sikosító és a megfelelő előkészítés. fektessetek időt a tágításba. fontos passzívként h ne görcsölj rá,próbálj minnél jobban ellazulni.
A szopással még nem vesztetted el a szüzességedet. az első szexuális együttlétnél meg mindenképpen arra kell figyelni, hogy a passzív fél ne izguljon a kelleténél jobban és eltudja magát engedni, míg az akítv félnek mindenképp kell, hogy egy kicsit óvatos legyen, mert ha esetleg túl durván csinálja akkor a passzívnak akár hosszabb időre (vagy végleg) elmehet a szextől a kedve.
Sok sikert és boldogságot Neked/Nektek!
#2: Magában a kérdésben is benne van, hogy meleg téma, ami alapján nyiltan kijelenthető, hogy a Te hozzászólásodnak sok értelme nincs! (#3 voltam)
24/mf
Három dolgot kérdezel:
1. szopás és a szüzesség kapcsolatát már megválaszolták.
2. A szexuális együttlétnél a passzív félnek nem szabad a dolgot egyáltalán túl izgulnia mert akkor fájni fog a behatolás. (Ha élvezi és elélvez az jót jelent.) Az óvatosságra viszont az aktív félnek is figyelnie kell. Ha meg van köztetek a kellő "kémia" és kellően óvatos az aktív fél és nem izgul túlságon a passzív fél akkor nem lesz gond.
3. Én uni vagyok. Mind a két aktus volt. Amikor az első szexelésem volt, akkor én voltam a passzív. A párom nagyon figyelmes volt. Én -a boldogságon kívül- alíg éreztem valamit belőle. (Én már majd' hogynem a legelején elélveztem.) Nem fájt. Amikor az első "fordított szereposztású" együttlétünk során azaz én voltam az aktív, én is próbáltam a legovatosabban megoldani a "behatolást". Neki sem fájt. (Legalábbis ezt mondta akkor.)
Nekünk egymással volt az első. Még akkor ő 15 volt én meg 16 voltam.
Gondolom Nektek is egymással lesz az első?!
Köszönöm a válaszotokat.
#8: Te a BudapestPride rendezvényre utalsz. Azzal kapcsolatban részben egyetértek veled. Ez egy nagyon rossz felfogása a homoszexualitás (biszexualitás) nyilvános felvállalásának. Fölösleges indulatkeltésnek tartom a dolgot és csak a társadalmi többség ellenszenvének növekedését hozza maga után a dolog és nem a szélesebb elfogadást segíti elő. (Pedig SZERINTEM az utóbbit azaz az elfogadást szeretnék ezek a rendezvények elősegíteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!