Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érdemes kivárni a házasságot?

Érdemes kivárni a házasságot?

Figyelt kérdés
Mindig is házasság utáni szexre gondoltam, de megéri várni?

2015. febr. 25. 23:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2015. febr. 25. 23:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Megházasodni sincs értelme, nem hogy addig várni. (nem nincs bajom a házassággal, sőt talán majd én is megfogok)
2015. febr. 25. 23:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a mai világban sokan hozzád hasonlóan gondolkodnának, főleg úgy, hogy sokan szeretnének szexelni házasság előtt is, sőt, nem feltétlenül akarnak házasodni. Egy jó kapcsolattól is megfoszthatnád magad csak amiatt, mert nem akarsz lefeküdni valakivel.
2015. febr. 25. 23:48
 4/11 The Guard ***** válasza:
Igen utána a válásra is érdemes várni ;)
2015. febr. 25. 23:48
 5/11 anonim ***** válasza:
az micsoda?
2015. febr. 25. 23:49
 6/11 anonim ***** válasza:
8%

Nem szabad házasodni. A házasságlobbi tipikus nyrészkdő üzltág. Nyérszkedik rajta az állam, vallásosknál az aktuális egyház, egy-egy étterem, zenészek, Lagzi Lajcsi...

Undorító.

2015. febr. 25. 23:52
 7/11 Komplikato ***** válasza:
100%
Hááát ... és utána jön a zsákbamacsak, hogy a két fél nem érti meg egymást az ágyban, vagy egyik fél aszexuális, impotens, frigid, vagy szimplán béna. Utána biztos marha jó házasságuk lesz, minimum egyik fél 20-30 évig sóhajtozik titokban mások után majd vagy begolyózik, vagy leépül fizikailag vagy megcsalja a párját. Vagy a nagy várásban eléri valaki a 30+, 40 évet és még szűz. Onnantól meg már az is marad.
2015. febr. 26. 01:45
 8/11 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Semmikepp se varj.
2015. febr. 26. 11:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat , es ti hany evesen vesztettetek el a szuzessegetek?
2015. febr. 26. 20:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Én várok, mert az én környezetemben nagyon sokan vártak és nagyon sok pozitívumot tudtak kiemelni, hogy miért érte meg. De most tényleg Gyk válaszolóitól akarsz egy erkölcsi kérdésre választ kapni? Inkább ne.:D
2015. febr. 27. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!