Ez már így marad?
Nagyon nehéz gyermekkorom volt.Egy piciny faluba születtem,egy nem túl jómódú családba,de azért túl szegénybe se.
Folyamatos elnyomásban nőttem fel,apám verte anyámat,velem nem foglalkozott vagy csak "eltaposott",anyám a bátyámat (féltestvérem anyám előző házasságából) pénzelte,és rám nem maradt már.
Eleinte nagyon jó tanuló voltam,de a folyamatos depresszió,verés,terror,rossz családi körülmények meglátsszanak az eredményeimen és sokmindenen. (Testileg ,lelkileg.)Nem voltak barátaim,csúnyának születtem/érzem magam/nem voltak jó ruháim,és a higiéniámmal is gond volt.Vékony pici srác voltam.
A 18 évesen elkezdett egyetemet ott kellett hagynom néhány hónap után,hazajönnöm.Mindenféle jöttment szar munkákat csináltam nagyon kevés pénzért.Az a szerencsém ,hogy tudtam félretenni mert itthon éltem,és anyám /anyai nagyapám voltak olyan rendesek ,hogy valamennyire mellém álltak mert tényleg nincs senkim az életben.
Ebből az életvitelből lett elegem tavaly.Meguntam a megaláztatásokat apám által,az elnyomást,hogy mindenki akivel felnőttem,lehagy,több generáció is.
Nekiálltam osztani szorozni,tervezni,gondolkozni.
A félretett pénzemből megcsináltattam a fogaimat,nyelvvizsgát tettem nagyon nagyon jó eredménnyel és kiegészítő érettségit emelt szinten ,hogy minnél előnyösebben juthassak be az általam kiszemelt egyetemre és befejezhessem amit elkezdtem.
Időközben nagyapám meghalt,édesapám pedig azóta is megtesz mindent,pont mint gyermekkoromban,hogy megakadályozza a sikerem.Ez odáig fajult h az utcámbeli srácok,akikkel felnőttem,együtt fociztam pisis koromban szemtanúi voltak annak,ahogy apám telitorokból üvölt az udvaron ,szid,rángat én pedig megütöm.Azóta se anyám nem beszél vele sem én.
Elkezdtem járni edzőterembe is ,jelenleg 180cm magas vagyok és körülbelül 75 kg,nemtudom mit fog segíteni.
Normális ruháim lettek.Normális fodrászhoz járok,és a higiéniámra nagyon odafigyelek,amennyire lehet.
Viszont nemtudom,megéri-e ez,úgyérzem túl késő mindehhez,nem érdekel ez senkit és objektíven nézve egy ilyen háttérsztorival rendelkező ,szűz,tapasztalatlan (és továbbra sem helyes) srác(férfi?) nem fog kelleni egyetlen rendes lánynak sem.
Kérlek titeket hiedelmekkel ne áhítsatok.
Köszönöm , hogy elolvastátok ,és köszönet azoknak is akik válaszolni fognak.
Amikor arra próbálok gondolni,hogy mennyi mindent tettem, hogy jobb legyen, mindig eszembe jut valami,amitől teljesen demoralizálódok.
Én ostoba vagyok. Nem tudom, hogyan kell kommunikálni a szebbik nem képviselőivel egy rendezvényen,egy buliban,hogyan kell az ilyen és efféle szociális helyzetekben megfelelően viselkedni.
Teljesen tapasztalatlan vagyok.A szüzesség/kinézet a kisebbik probléma igazából. A nagyobbik az, hogy nemtudom kezelni egy kapcsolat szociális oldalát,hogyan kell megünnepelni az alkalmakat,miket illik és kell tenni ,mit nem szabad,hogyan kell megfelelően öltözködni,stb.
Nálunk amikor megpróbáltunk normális családként viselkedni,mindig valami tragikomikus dolog lett a vége apám miatt.Alapból benne volt, hogy elkell rontsa.Karácsony szenteste néhány éves koromban a szemem láttára verte meg anyámat egyszer,más ünnepekkor nem volt otthon,üvöltözött egésznap, mindenbe belekötött vagy mindent kigúnyolt.
Nagyon nagyon rossz nevelést kaptam,nagyon rossz a háttértörténetem és nem várhatom el más emberektől,lányoktól,hogy ezt elnézzék vagy megpróbáljanak "nevelni",ahhoz már túl késő.
Akárhányszor próbálok reményt találni, ezek a dolgok mindig eszembe jutnak és instant depresszió a vége.
TL;DR
Menj el dolgozni, ha van munkád, vállalj még egyet...
Az alapján, ahogy írsz, Te kellőképpen intelligens vagy.
A legjobb az lenne, ha külön tudnál menni. Elköltözni, dolgozni. Állj a saját lábadra és társkeresőzz. Ismerkedj konditeremben stb.
A külső nem számít, ha igényes vagy, lesz egy lány is előbb-utóbb. A szociális képességek meg majd kialakulnak.
Egyetemre meg járhatsz később is.
Az én párom is szűz volt majdnem 30 évesen, csodás férj és apuka lett belőle.
Hagyd magad mögött ezt a dolgot, ha nem engeded ez nem hat ki a jövődre. Valószínűleg nem egy csalódás fog érni a szebbik nemmel mire kitapasztalod és lesz tartós barátnőd de nem is baj ez, ebből tanulsz. Viszont ha feladod sosem jutsz előre, az utolsó soraidat elnézve a lehetős legrosszabb irányba tartasz pedig szépen indult, már tettél azért hogy jobb legyél, ne itt add fel. Nehéz lesz, kitartás.
Ismerkedni ne a buliban kezdj ha nem dugni akarsz… kezd az egyetemen pl.
Nem gondolkodtál el még azon hogy írsz egy életrajzi best sellert? XD
De most komolyan,jó kis vázlat D
1. Ebből a környezetből el kell tűnnöd. Bármi áron. Ha nem húzol el onnan bárhová, akár Pestre egy híd alá, sose fogsz menni semmire. Hidd el tudom miről beszélek. Tervezgetsz, készülődsz végül maradsz és semmire sem mész. Még azt se leszel képes kihozni magadból ami benned van. Én is így jártam.
2. Eddig is megtetted, amit lehet. Ma itthon nagyon nehéz az élet, munkából nemhogy meggazdagodni, megélni se lehet. Ez ilyen ország és még ilyenebb lesz. Jó ötlet az egyetem is, de még jobb elhúzni ebből a pöcegödör országból. Itt még ha sikerül is egyetemet végezned, politikai kapcsolatok nélkül semmire se mész.
Összefoglalva: az ellenséges, agyrohasztó és lélekromboló környezetből kell először kiszabadulnod. Ha az megvan, találsz munkát, amiben hamar meg fogod találni magad, bármi legyen is az. Ha már nem vesz körül a gyűlölet és a posvány, egyből jobban fog menni minden. Ha jó beszélsz nyelvet egyből mehetsz külföldre is, megéri, mert ott teljesen másképp viszonyulnak az emberhez. Fiatal vagy még, hajrá, ha halogatod ottragadsz a sz.a.rban!
- Sugárzik belőled az értelem, ezt szeretik a nők.
- Biztosan nagyon udvarias is vagy, abból ahogy a nőkről fogalmazol.
- Vannak céljaid és el is éred őket!!! Ez csodálatos. És haladni akarsz az életben, nagyon jó úton jársz a siker felé. A kitartás ismét egy érték!!!
- Nincs olyan ember, aki ne találná meg a párját. Kicsit bátrabban ilyen téren is.
Szerintem Te nagyon értékes vagy. Nem sok önbizalmad van, ennyi az oka a bánatodnak. (Édesapádon kívül. Borzasztó, hogy ilyen létezik. De az is egy ÉRTÉK, hogy TE NEM AKARSZ OLYAN LENNI)
Az önbizalom növeléséhez ajánlanak könyveket is.
A rosz szokásaidat felismered. Ez szintén jó, mert akkor tudsz/megpróbálhatsz változtatni rajta. Nem másoknak kell figyelmeztetni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!