Fiúk ti szeretitek a szűz lányokat?
Attól függ mit akar. Ha kapcsolatot akkor mindegy neki a szüzességed, ha meg csak szexet, akkor nem biztos, hogy bevállalja a macerát, bár ki tudja.
Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy nem a szüzességgel volt sosem a bajom, hanem a műsor amit előtte levágtok, míg van szex. :) (nem vagyok rá kész, nem olyan lány vagyok, stb,stb,stb... ) Nah attól a falnak lehet menni néha :)
Kedves Kérdező!Vannak fiúk akik szeretik és vannak akik nem.De ha szeret téged akkor nem fogja érdekelni,nyugodj meg,ha normális akkor nem utasít el.Ha igen akkor meg csak jól jártál,mert legalább nem használt ki.
21/F
Gáz a sztori!
Ha úgy érzed megrémisztené keress fel és feláldozom magam a szüzességed oltárán, elveszem én neked! :D
Csak a szex miatt inkább frusztráló lesz, kivéve, ha nagyon gyorsan belejössz az egészbe és nem macerázol.
Ha szeret, akkor mindegy.
Én szeretem őket. Voltam már tanító bácsi.
Ha elutasít akkor nem szeret igazán. /F.
Nem szeretem, mert ostobák, hülyék mint a segg!!!
"még szűz vagyok mert ugye a mai világban már 13 évesen elvesztik a szüzességüket"
Nem veszítik el, képzeld el! Csak az ilyen agyatlanok hiszik és terjesztik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!