Férfiak! Tényleg büszkék vagytok arra ha a barátnőtök még szűz, és ti vagytok az elsők komolyabban az életében? Szeretitek "tanítgatni"?
nem
Nem szeretném, ha később azon gondolkodna, hogy igaz tökéletesnek érzi a kapcsolatunkat(akár szexuálisan is), hogy azért érz-e így mert nincs összehasonlítási alapja...
Ráadásul egy nem szűz barátnőnek is tanulnia kell, hiszen engem nem ismer, hiába van már tapasztalata.
Nem a tanitasrol van itt szo. A puhapotsu nyunyoka fiukak szeretik csak, mert akkor a lanynak nincs viszonyitasi alapja, tehat legetnek barmilyen benak, siman belemagyarazzak, hogy a lany miatt volt.
Nincs semmi jo egy szuz lanyban. Mi is lenne?
Szoval aki a tapasztalatlan lanyokat keresi, az a fiu csak a sajat benasagat akarja leplezni.
Ez nem büszkeség kérdése, mert nem mondanám el senkinek, hogy a párom szűz volt-e előttem vagy sem. Viszont örülnék neki is meg nem is. Örülni egyértelmű, hogy miért örülnék. Bajom csak annyi lenne vele, hogy előbb-utóbb kíváncsi lenne más férfira is. Mondjuk szerintem elengedném, mert úgysem találna olyan jót, mint én. :-P
Egyébként szívesen tanítgatnám a malacságokra. :-D
Sajnos az én életemből kimaradt a szűz lány.
A szuzesseg nem kincs, a szuzesseg csak egy allapot.
A szulok szoktak csak mondani, hogy micsoda nagy kincs az erintetlenseg, de valojaban csak igy szeretnenek a gyermekukre odahatni, hogy minel kesobb kezdjen el a szexel foglalkozni.
A szuzesseg onnantol pedig teher, ha az artatlan egyen fejeben felmerul a szex gondolata.
Szoval kar ezt a dolgot tulmisztifikalni, egy szuz emberrel nem jo a szex, mert tapasztalatlan.
Nekem ez a velemenyem es nem vagyom ra, hogy masoknak hasznos legeyen a valaszom, csak velemeny es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!