Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Férfiak! Tényleg büszkék...

Férfiak! Tényleg büszkék vagytok arra ha a barátnőtök még szűz, és ti vagytok az elsők komolyabban az életében? Szeretitek "tanítgatni"?

Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 13:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
ez érzésből jön. 40 körüli béna nőt is ismerek. több pasi, sok év házasság után. egy lelkes kezdő lenyomja!
2014. febr. 26. 14:41
 12/13 kolosszus22 ***** válasza:

Ez igazából ösztönből, érzésből, vérmérsékletből jön és persze kell hozzá fantázia. Akiben benne van a kisördög, a tűz az már a tapasztalatlansága ellenére is tud igazán jó élményt nyújtani, aki meg fapina (vagy férfi esetében fatökű) az meg tapasztalat ide vagy oda nem lesz nagy eresztés később sem.

26F

2014. febr. 26. 16:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Én magára a nőre lennék büszke, nem egy múló állapotára. Viszont annak tényleg lehet örülni, ha engem tisztel meg azzal, hogy én leszek neki az első. :)

A tanítgatás már egy másik dolog, inkább azt mondanám, hogy közös felfedezés, hisz nem arról van szó, hogy mindent a szájába rág az ember a másiknak, hanem kipróbálják együtt, hogy ki, mit és hogyan élvez. ;)

26/F

2014. febr. 26. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!