Férfiak! Tényleg büszkék vagytok arra ha a barátnőtök még szűz, és ti vagytok az elsők komolyabban az életében? Szeretitek "tanítgatni"?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 13:25
11/13 anonim válasza:
ez érzésből jön. 40 körüli béna nőt is ismerek. több pasi, sok év házasság után. egy lelkes kezdő lenyomja!
12/13 kolosszus22 válasza:
Ez igazából ösztönből, érzésből, vérmérsékletből jön és persze kell hozzá fantázia. Akiben benne van a kisördög, a tűz az már a tapasztalatlansága ellenére is tud igazán jó élményt nyújtani, aki meg fapina (vagy férfi esetében fatökű) az meg tapasztalat ide vagy oda nem lesz nagy eresztés később sem.
26F
13/13 anonim válasza:
Én magára a nőre lennék büszke, nem egy múló állapotára. Viszont annak tényleg lehet örülni, ha engem tisztel meg azzal, hogy én leszek neki az első. :)
A tanítgatás már egy másik dolog, inkább azt mondanám, hogy közös felfedezés, hisz nem arról van szó, hogy mindent a szájába rág az ember a másiknak, hanem kipróbálják együtt, hogy ki, mit és hogyan élvez. ;)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!