Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Miért szeretitek jobban...

Fiúk! Miért szeretitek jobban a szűz lányokat?

Figyelt kérdés
Miért jobb a szűz lányokkal? Nem undorító a vér?
2014. jan. 4. 08:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy jobban szeretik őket.

Inkább magát a lányt szokás szeretni. Akkor meg mindgey, hogy szűz vagy sem.

+

1.A szüzekkel macerásabb :D

2.És nem feltétlen vérzik :)

2014. jan. 4. 08:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Megtisztelő érzést kelt azzal, hogy először adja oda magát, a vért pedig minden hónapban el kell viselni 5 napig nemde?
2014. jan. 4. 08:45
 3/10 A kérdező kommentje:
De én már most félek az elsőtől. Nem tudom, hogy bírja-e a vért meg stb... Meg a fájdalomtól is félek. És ha nem tud kitágítani?
2014. jan. 4. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

Egyébként vicces ez a szüzesség fétis :DDDD

"Ha nem szűz akkor biztos ribizli", meg "megtisztelő ha nekem adja magát először". Magyarul ne legyen ribizli de velem azért feküdjön le. :) LOL (eleve paradoxon)

Csak akkor nem ribizli ha velem fekszik le? :D

De mivel sok fiú ezt gondolja, ezért egy szerint megtisztelő, a többi szerint meg ribizli lesz.

A lány sosem nyerhet, valaki szerint mindig ribizli marad :D

Ezért mondom, hogy aki a szüzességet ajnározza, az egyrészt nem látja az embert (lányt) a szexben, és eléggé gerinctelen hozzáállás az mondani, hogy "legyen szűz de nekem azért tegye szét" gyakorlatilag: ha nem velem szexel akkor ribi. Savanyú a szőlő mentalitás :)

Ezért mondom, hogy értelemes nő döntésképes, éli a nemi életét, és magasról le... ki mint gondol, mert ez van emögött. (önző öncélúság :))

2014. jan. 4. 08:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Nem feltétlenül vérzik, és fájnia sem kell törvényszerűen :)

Sok múlik mindkét félen. (no meg némi anatómia is bejátszik)

2014. jan. 4. 08:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem az számít hogy szűz vagy-e. Csak ne legyél minden hétvégén 3 különböző pasival... :D

Egyébként problémát meg egyáltalán nem jelent. Nem sokan vannak azok, akik elájulnak a vér látványától. :) Az első alkalom előtt meg úgyis lesz petting jó pár alkalommal, így mindent meg tudsz majd szokni. Legalábbis ha normális partnered van...

25/F

2014. jan. 4. 08:58
 7/10 A kérdező kommentje:
És pl.: ha nem tudok kitágulni?
2014. jan. 4. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:

A hüvely a szerszám méretére gond nélkül tágul!

Ha pedig elég nedves, vagy sikositót is kap pluszban akkor simán becsúszik.

A "tágulási gond" nem a hüvely miatt van, hanem mert izgul nagyon a lány, és "rászorit" a hüvelye :)

Ha ellazul, feloldódik, akkor be lehet hatolni szépen. Persze lesz kis feszítő érzése egy pár percig, de ez minden.

Az ideges lány viszont ha önkéntelenül is összeszűkül akkor viszont eleve kellemetlen lesz.

2014. jan. 4. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező a sok szex majd kitágít. :D

Nem kell túlparázni a kérdést én nemrég vesztettem el a szűzességem elmondom neked, hogy egyántalán nem fájt pedig tökre bevoltam parázva, még azse fájt mikor átszakadt a szűzhártya bár igen nekem vérzett de fájni egyántalán nem fájt .

2014. jan. 4. 09:10
 10/10 anonim ***** válasza:
mert akkor tudjuk, hogy csak miénk és nem feküdt le lőttünk a fél várossal
2014. jan. 4. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!