Fiúk! Miért szeretitek jobban a szűz lányokat?
Nem gondolom, hogy jobban szeretik őket.
Inkább magát a lányt szokás szeretni. Akkor meg mindgey, hogy szűz vagy sem.
+
1.A szüzekkel macerásabb :D
2.És nem feltétlen vérzik :)
Egyébként vicces ez a szüzesség fétis :DDDD
"Ha nem szűz akkor biztos ribizli", meg "megtisztelő ha nekem adja magát először". Magyarul ne legyen ribizli de velem azért feküdjön le. :) LOL (eleve paradoxon)
Csak akkor nem ribizli ha velem fekszik le? :D
De mivel sok fiú ezt gondolja, ezért egy szerint megtisztelő, a többi szerint meg ribizli lesz.
A lány sosem nyerhet, valaki szerint mindig ribizli marad :D
Ezért mondom, hogy aki a szüzességet ajnározza, az egyrészt nem látja az embert (lányt) a szexben, és eléggé gerinctelen hozzáállás az mondani, hogy "legyen szűz de nekem azért tegye szét" gyakorlatilag: ha nem velem szexel akkor ribi. Savanyú a szőlő mentalitás :)
Ezért mondom, hogy értelemes nő döntésképes, éli a nemi életét, és magasról le... ki mint gondol, mert ez van emögött. (önző öncélúság :))
Kérdező:
Nem feltétlenül vérzik, és fájnia sem kell törvényszerűen :)
Sok múlik mindkét félen. (no meg némi anatómia is bejátszik)
Nem az számít hogy szűz vagy-e. Csak ne legyél minden hétvégén 3 különböző pasival... :D
Egyébként problémát meg egyáltalán nem jelent. Nem sokan vannak azok, akik elájulnak a vér látványától. :) Az első alkalom előtt meg úgyis lesz petting jó pár alkalommal, így mindent meg tudsz majd szokni. Legalábbis ha normális partnered van...
25/F
A hüvely a szerszám méretére gond nélkül tágul!
Ha pedig elég nedves, vagy sikositót is kap pluszban akkor simán becsúszik.
A "tágulási gond" nem a hüvely miatt van, hanem mert izgul nagyon a lány, és "rászorit" a hüvelye :)
Ha ellazul, feloldódik, akkor be lehet hatolni szépen. Persze lesz kis feszítő érzése egy pár percig, de ez minden.
Az ideges lány viszont ha önkéntelenül is összeszűkül akkor viszont eleve kellemetlen lesz.
Kérdező a sok szex majd kitágít. :D
Nem kell túlparázni a kérdést én nemrég vesztettem el a szűzességem elmondom neked, hogy egyántalán nem fájt pedig tökre bevoltam parázva, még azse fájt mikor átszakadt a szűzhártya bár igen nekem vérzett de fájni egyántalán nem fájt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!