Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sracok, nalatok nincs olyan...

Sracok, nalatok nincs olyan hogy ha lefekszetek egy lannyal akkor kotodni fogtok hozza? Ez csak a lanyoknal van igy?

Figyelt kérdés
Sok fiu olyan hogy ha megkapja a csajt akkor.utana otthagyja, es en meg szeretnem tudni hogy van e esely ra hogy nem csak egyszeri alkalom legyen hanem, hogy legyen folytatasa
2015. febr. 22. 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:
ez a lánytól függ, mit érdemel
2015. febr. 22. 22:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha ez a lany szereti ezt a fiut es mindent megtesz erte akkor megerdemli a folytatast szerintem:)
2015. febr. 22. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig egy lánnyal feküdtem le,bumm jövőhéten 4éve vagyunk együtt
2015. febr. 22. 22:15
 4/10 October15 ***** válasza:

Másként megfogalmazva a kérdés: A pasi akit szeretek le akar velem feküdni de azt mondja, hogy nem akar semmi komolyat.. ha hagyom neki belém eshet?

A válasz erre a fiktív [de gykn egyáltalán nem ismeretlen kérdésre]: NEM! SICC!

2015. febr. 22. 22:16
 5/10 October15 ***** válasza:
70%
Am jobb esetben előbb kötődsz vkihez és utána fekszel le vele.. :)
2015. febr. 22. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

A szex mindkét fél számára, egyfajta kötődést "okoz".

Ez a kötelék viszont önmagában elég gyenge, ha nincs mellette más érzelem, akkor a férfiak simán továbblépnek, mert ők nehezebben veszik észre ezt a fajta kötődést.

És így a nők ott maradnak a kis kötődésükkel egyedül. :(

Én speciel örülök hogy férfi vagyok ( így ez nehezebben eshet meg velem), és tisztelem a nőket aki ennek ellenére is továbbmennek (méghogy gyengébbik nem, pff).

2015. febr. 22. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez csak a normális embereknél van így. Nemtől föggetlen. egyre ritkább.
2015. febr. 22. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Egész biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyedüli olyan férfi, aki nem hagyná ott a lányt az első után. 26/F
2015. febr. 22. 23:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy ez a lefekvés mikor történik meg. Ha egy disco WC-jében, akkor kötődésről nem beszélhetünk, ha disco után otthon rántottástól, akkor sem és sokan ezzel így vannak. Ha randiztatok, ismerkedtetek előtte, akkor biztosan megmarad neki egy érzés és lesz folytatása.

De ez minden emberfüggő!

2015. febr. 23. 02:41
 10/10 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Nem kell tudni hogy lesz -e tobb vagy sem cserelj vele szamot.a hetvegen talalkoztam egy no"vel szombat Este,Mar megittam nehany sort kicsit beszelgettunk,es felmentunk hozza.Jo volt az ejszaka,es nagyon akart szexelni,meg akkor us amikor en Mar aludni akartam,mert ha sokat iszom:faj a fejem,es ilyenkor jobb aludni,de elkezdett szopni,es ennek nem tudtam ellenallni,tehat meg egy menetet csinaltunk,es reggel mikor felebredtem 9 korul jott egy ujabb.Kotodes nalam is van,es talalkoznek vele,de ez nem igy mukodik.Lehet hogy talalkozunk meg,de lehet hogy nem,de a szex miatt en talalkozni akarok vele.
2015. febr. 23. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!