Ti körülbelül hány éves kort találjátok a elfogadhatóbbnak a szüzesség elvesztéséhez?
Amikor elég érett vagy hozzá, és amikor stabil kapcsolatban vagy egy olyasvalakivel, aki érdemes rá, hogy neki add.
Hogy ez hány éves korodban történik, 16, 18 vagy 25, az nem lényeg.
Jobb esetben az ember nem elvesziti hanem oda adja, és nem korhoz kötött, persze azért ne 14 évesen vágjon bele az ember, hanem amikor úgy gondolja hogy testileg és lelkileg is érett rá és persze azzal akit szeret és őt is viszont szeretik.Ennyi.
21/F
Szerintem az alsó határ 16,de sokan még akkor sem érettek rá.
Én elég érett gondolkodásúnak tartottam magam,nem olyan voltam,mint a mostani tinik,mert ezek szörnyűek(tisztelet a kivételnek),de semmit sem vesztettem azzal ,hogy 18 évesen vesztettem el.
Annyi lenne szerintem a normális, a 16 is szerintem korai,de ha valakinek ilyen korban működő kapcsolata van akkor mehet.
Ezalatt szerintem egy gyerek éretlen egy kapcsolatra is,nem hogy a szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!