Szerintetek egy 19 éves srácot zavarna ha még szűz lenne a barátnője?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 22:06
11/25 anonim válasza:
Szerintem örülni fog neki, hogy még szűz vagy. Én is örültem neki, hogy az én barátnőm az volt.:) Legalább együtt fedeztek fel mindent vagy taníthat is, amivel akár játszani is lehet:)
19/f
12/25 anonim válasza:
Szerintem mindegy. Ha szűz vagy, akkor annak örül, hogy egy ilyen jelentőségteljes pillanatban ő van veled, ha meg nem, akkor annak, hogy már nem kell rád vigyáznia, meg tapasztalt vagy. Szóval tényleg tökmindegy. De zavarna nem fogja szvsz. AZ elég nagy baromság lenne.
13/25 anonim válasza:
19 vagyok, fiú és egyáltalán nem zavarna :)
14/25 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok. 17 voltam és az első komoly barátom 19. Nálunk nem volt gond, hogy szűz voltam.
15/25 anonim válasza:
Elvileg a normális az - lenne -, ha kb. ilyen korban veszted (vagy akár később). Csak mostanában az a divat, hogy 14 évesen is - vagy épp fiatalabban - párosodnak a tinik (tiszteletem a kivételnek), mint a nyulak. Szóval én inkább örülnék neki.
16/25 anonim válasza:
Pfff miért zavarná?:D xD
Én 19/F vagyok még szűz és nem azt mondom hogy ha nem lenne már szűz elhagynám dehogy...de ha ő is szűz még annak csak örülnék de nagyon:)
18/25 anonim válasza:
Szerintem nem zavarja. Attól még, hogy valaki szűz nem jelenti azt, hogy nincs fogalma a dolgokról. Ha a párod szeret akkor nem zavarja. Ha pedig igen akkor nem ő az akinek oda kell, hogy add a szüzességed. De ez természetesen a te döntésed.
19/25 anonim válasza:
Akkor én pont egy "köcsögöt" fogtam ki, 19 volt (én is) amikor lefeküdtünk 3 hónap után, és mikor megmondtam neki, h szűz vagyok, teljesen "kiakadt", hogy remélte, hogy neki soha nem kell majd szűz lánnyal lennie és ő nem akar ezzel vesződni meg miért nem feküdtem le az előző pasimmal akkor most tapasztalt lennék legalább meg ilyenek... Még én éreztem rosszul magam...
20/25 anonim válasza:
Szerintem ez tök jó!A fiunak ez nagy megtisztelés hogy neki ajándkozod ezt a szép feladatot!És legalább nem vagy egy oltrári ribike!Szóval még igy csaj létemre is nagyon király hogy az vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!