Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek egy 19 éves...

Szerintetek egy 19 éves srácot zavarna ha még szűz lenne a barátnője?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 22:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem örülni fog neki, hogy még szűz vagy. Én is örültem neki, hogy az én barátnőm az volt.:) Legalább együtt fedeztek fel mindent vagy taníthat is, amivel akár játszani is lehet:)

19/f

2010. febr. 11. 23:36
 12/25 anonim válasza:
82%
Szerintem mindegy. Ha szűz vagy, akkor annak örül, hogy egy ilyen jelentőségteljes pillanatban ő van veled, ha meg nem, akkor annak, hogy már nem kell rád vigyáznia, meg tapasztalt vagy. Szóval tényleg tökmindegy. De zavarna nem fogja szvsz. AZ elég nagy baromság lenne.
2010. febr. 12. 00:38
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
19 vagyok, fiú és egyáltalán nem zavarna :)
2010. febr. 12. 01:03
 14/25 anonim ***** válasza:
94%
Én ugyanígy vagyok. 17 voltam és az első komoly barátom 19. Nálunk nem volt gond, hogy szűz voltam.
2010. febr. 12. 19:20
 15/25 anonim ***** válasza:
94%
Elvileg a normális az - lenne -, ha kb. ilyen korban veszted (vagy akár később). Csak mostanában az a divat, hogy 14 évesen is - vagy épp fiatalabban - párosodnak a tinik (tiszteletem a kivételnek), mint a nyulak. Szóval én inkább örülnék neki.
2010. febr. 13. 23:18
 16/25 anonim ***** válasza:
89%

Pfff miért zavarná?:D xD

Én 19/F vagyok még szűz és nem azt mondom hogy ha nem lenne már szűz elhagynám dehogy...de ha ő is szűz még annak csak örülnék de nagyon:)

2010. febr. 16. 21:56
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
zavaros ez az egész
2010. febr. 16. 22:28
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem zavarja. Attól még, hogy valaki szűz nem jelenti azt, hogy nincs fogalma a dolgokról. Ha a párod szeret akkor nem zavarja. Ha pedig igen akkor nem ő az akinek oda kell, hogy add a szüzességed. De ez természetesen a te döntésed.
2010. febr. 16. 22:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Akkor én pont egy "köcsögöt" fogtam ki, 19 volt (én is) amikor lefeküdtünk 3 hónap után, és mikor megmondtam neki, h szűz vagyok, teljesen "kiakadt", hogy remélte, hogy neki soha nem kell majd szűz lánnyal lennie és ő nem akar ezzel vesződni meg miért nem feküdtem le az előző pasimmal akkor most tapasztalt lennék legalább meg ilyenek... Még én éreztem rosszul magam...
2010. febr. 16. 22:54
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tök jó!A fiunak ez nagy megtisztelés hogy neki ajándkozod ezt a szép feladatot!És legalább nem vagy egy oltrári ribike!Szóval még igy csaj létemre is nagyon király hogy az vagy!
2010. febr. 16. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!