Erre a problémára mit ajánlotok?
Uhh ne mondd el neki semmiképp! Én azonnal kidobnálak a helyében... Főleg ha esetleg sex után mondanád!
Menj el orvoshoz, gyógyulj fel! Egy szűz lánynak amúgy sem róható fel ha még méhány hétig nem dobja oda magát. És a te első élményed... nem hiszem hogy szívesen emlékeznél arra, hogy az első szexuális élményed közben egy nagy csiperkecsalád lebzselt a puncidon!
Ha nem vár még kicsit a bika, akkor ne sajnáld, csak a skalpod kellett (volna).
Szóval ne kapkodj! Még van jópár évtizeded normálisan szexelni, pár hét még belefér.
Remélem, te állítottad fel a diagnózist, hanem orvos. Ha nem múlik el pár nap alatt, akkor húzás vissza hozzá.
Egyébként nagyon felelőtlen vagy, mert a barátodat is veszélyeztenéd, ha szexelnétek, ugyanis el lehet kapni. Én nem fertőzném meg szándékosan, akit szeretek.
Meg hozzátenném, hogy hüvelygomával szexelni nem lehet egy leányálom, alapból is viszket és gyulladt a hüvely. Ráadásul még szűz vagy. Szerintem NAGYON fájna. Kb. mintha begyulladt lábkörömmel rugdosnád a falat. De te tudod.
Ha így feküdél le a barátoddal, egyikőtöknek sem lenne kellemes élmény. Te majd megvesznél a fájdalomtól, egyrészt azért, mert az első általában a legtöbb nőnek kellemetlen, plusz mivel gyulladt a hüvely egészen végig égő, dörzsölő fájdalmat éreznél és másnap még durvábban fájna meg viszketne a hövelyed. A párodnak abba a pillanatban lehet, hogy jó lenne, de pár nappal később nagy valószínűséggel rajta is kijönnének a jelek.
Én marhára nem örülnék neki, ha a párom a saját maga érdekében elhallgatnak előlem egy ilyen fontos dolgot és szándékosan megfertőzne, kellemetlen napokat okozna nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!