Fájni fog a szüzességem elvesztése?
Figyelt kérdés
Nemrég probálkoztunk az ugy mond 'barátommal' és szerintem fel voltam izgula mert kinyalt meg meg is ujjazott és ammikor be akarta tenni akkor nagyon fájt és abba is hagytuk.
Legközelebb hogyan probálkozzunk hogy ne fáljon?
2015. febr. 15. 11:48
1/8 anonim válasza:
Az úgymond barátoddal? Már a kapcsolat sem divat...
2/8 A kérdező kommentje:
Már jártunk de most nem vagyunk eggyütt csak ilyen testi kapcsolat
2015. febr. 15. 11:51
4/8 anonim válasza:
Vegyél be egy fájdalomcsillapítót vagy igyál ha nem bírod a fájdalmat. Előbb-utóbb túl kell esned rajta.
5/8 anonim válasza:
Ha iszol előtte egy pohár bort, lehet, hogy jobban el tudod engedni magad (de ne legyél részeg). Nekem pl egyáltalán nem fájt. Fontos, hogy kellően nedves legyél és biztonságban érezd magad. Merj szólni, ha kicsit megfájdul, a barátszerűséged pedig figyeljen oda rád és lassìtson/húzza ki, ha szólsz.
6/8 Takacs Laszlo 15 válasza:
Hosszabb ujjazas kell,es ne csaj egy ujjal,es probalja meg tagitani egy kicsit.
7/8 paradicsom31 válasza:
Egyén függő, hogy fájni fog-e, mennyire, verzel vagy nem. Én 2 hónap petting után vesztettem el a szüzességem, ebben volt ujjazás és orális szex. Szerintem hosszabb ideig húzzátok a pettinget, míg hozzá nem szoksz ehhez az érzéshez. Ha már megszoktad ezt az érzést, és elég nedves vagy, és kívánod is, akkor mehet a menet, de csak is védekezéssel, és óvatos lökésekkel, nehogy felsertsen téged.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ mindenkinek,sokat segítettetek! :)
2015. márc. 2. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!