Lefeküdjek a haverommal vagy ne?
Ha helytelennek érzed, akkor ne tedd meg. Tényleg megbánnád, még akkor is ha nagyon jó lenne.
Szerintem szerelem nélkül a szex nem sokkal több az önkielégítésnél, és téged a leírásod alapján többre tartalak. És szerintem egy olyan srácot érdemelsz, aki nem fog problémát csinálni abból, hogy szűz vagy.
Én is voltam hasonló helyzetben korábban (23 évesen szűzként) és nem mentem bele, fél évvel később pedig találkoztam életem szerelmével :-)
Szerintem megbánnád a dolgot.
A barátságotok se lenne már többé ugyanolyan, egyszerűen nem tudnál rá úgy nézni mint előtte. Ha már idáig vártál akkor annak biztosan oka van. Én pl. 25 éves férfi vagyok és szerelemből szeretném elveszíteni. Megfordult bennem, hogy elmenjek egy prostihoz de aztán letettem róla. Magamon érzem, hogy megbánnám.
Szóval ha kétségeid vannak-e téren akkor inkább ne ugorj bele, mert ez nem olyan dolog amit visszacsinálhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!