Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az baj, ha nem akarok senkivel...

Az baj, ha nem akarok senkivel lefeküdni, és nem akarom elveszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan fiú, aki a lányoknak kell. Sosem jött össze, már 2 éve feladtam és észre vettem, hogy olyan lányokat is vissza utasítok, akik közelebb kerülnek hozzám, mármint lefeküdnének velem. De én meg nem szeretném, mert jobbat érdemelnek, akik értik a dolgukat. Vajon találok aszexuális lányt?

2015. febr. 2. 01:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Az volt a kérdésed, hogy baj-e. Többen is megmondtuk, hogy nem, te mégis valamiért úgy erőlködsz, mintha akárkinek is fájna, hogy te nem szexelsz. Senkit nem érdekel, de a gondolkodásoddal igenis baj van.

Ráadásul te magad kérdezed, hogy találsz-e aszexuális lányt, majd most azon pattogsz, hogy nem akarsz barátnőt egyáltalán. Ööö, mi van?

(ezt se teljesen értem amúgy, hogy most azért nem akarsz, mert úgyis boldogtalan lenne melletted, vagy mert alapvetően elutasítod ezt az egész párkapcsolatosdi életformát, és nem vonzódsz a lányokhoz - se)

2015. febr. 3. 19:00
 22/23 A kérdező kommentje:
Mivel nincs semmi esélyem náluk, így egyre jobban távolodom tőlük. Na most nem azt mondtam, hogy meleg vagyok. Csak szimplán, hogy mondjam... Gondolom neked sem megy a kardnyelés, vagy a boncolás, vagy az űrséta, szóval ezekkel nem is foglalkozol nem? Nekem nem megy a párkapcsolat, túl rideg és realista vagyok hozz, nem szeretek álmodozni szeretem átlátni a dolgokat, mérlegelni, és felállítani a tényeket, lehetőségeket, úgy hogy megvannak a szempontok. pl.: hogy vagány kemény meg boldog legyél, le kell győzz gyorsulásban egy másik autót, na most, neki van egy F1 autója, neked meg egy trabantod. Gondolom végig ment az agyadon az adott járművek képességei, teljesítményei, és létre tudtál hozni magadban egy elképzelést, hogy melyikük az esélyesebb. Szóval ugye egyet értessz velem, hogy esélytelen lenne. Na már most, én már próbáltam legyorsúlni egy pár autót, de hozzám képest csillagászati teknikával rendelkeztek. Én meg nem szeretnék olyan lenni, hogy valólyában nem szeretem az illetőt, de azért a szemébe mondom. Azután másiknak, utána megint másiknak stb.. Ez olyan dolgok, mint a kölcsönözhető autó. Nah nekem ez kell, oké használom, tök jó meg minden aztán vissza adom. Később más használja, azután meg megint más. Szóval nem értem miért van intim szféra, vagy magán ügy, ha mindenkivel megosszuk egymást...
2015. febr. 3. 19:15
 23/23 anonim válasza:

Neked milyen elb.szott értékrended van... Komolyan mondom, szállj már le a magas lóról. Nem tudom, hány éves lehetsz, de menj el inkább egy prostihoz és dugasd meg magad vele, hátha elmúlna ez az elfojtott agresszió és feszültség belőled. Itt papolsz az igaz szerelem fontosságáról, stb, de ez nem jön el elsőre -akinek igen, az rohadt szerencsés.

Elmondom neked, hogy mi a bajod: önbizalom hiányos vagy, de nagyon durván. Talán ezen kéne változtatni, és nem a világot kéne anyázni meg szidni.

Elárulom neked, hogy a mi szüleink 60-as 70-es évek gyermekei ugyanúgy csinálták mindenkivel, csak akkor nem lehetett beszélni róla. Hallottál te már olyanról, hogy szexuális forradalom?

Egy nő, akinek ZH írás előtt igencsak felhúztad az agyát. Ámen!

2015. márc. 13. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!