Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire normális dolog ha...

Mennyire normális dolog ha egy lány 22 évesen szűz?

Figyelt kérdés

2015. jan. 30. 13:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem nevelés vagy vallás netán külső miatt.Volt már pár barátom és mások szerint szép lány vagyok hanem csak egyszerűen az igazinak szeretném odaadni :)))
2015. jan. 30. 13:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Az én Feleségem 23 évesen vesztette el velem. 9 éve vagyunk együtt, két gyermekem édesanyja. :)

Sok sikert! :)

2015. jan. 30. 13:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Még nem találtad meg azt, akivel tényleg el szeretnéd veszteni. Egyébként még én se. 21F
2015. jan. 30. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Sajnos manapság elég kevés az olyan beállítottságú lány, mint amilyen te vagy kedves kérdező. Legalábbis számomra ez a kép jön le a mai emberekről.

Egyébként ezt a dolgot az igazi még meg is fogja becsülni benned, ha szorult az illetőbe némi intelligencia.

2015. jan. 31. 11:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem elfogadható. De ha volt már pár barátod, hogyan "úsztad meg"? Vagy nem voltak komoly pasik?
2015. febr. 5. 19:12
 16/16 anonim válasza:
Teljesen normális. Ne hamarkodd el.
2015. febr. 9. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!