Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok most vagyok túl az első "élményen". A barátommal régóta terveztük, de péntek este buliztunk és jó sokat ittunk. Nem vagyok az a romantikus féle, ezért is én mondtam neki, hogy menjünk át hozzám. Tabit nem szedek, gumi pedig nálam nem volt, így tudom h hülyeség, de az nélkül csináltuk. Nem ment el bennem. Reggelre nagyon véreztem. Este egyébként néhány csepp volt csak. Úgy tudom ez is normális dolog. Viszont a héten kell megjönnie 17.e körül, de addig nem merek várni, hátha baj történt. Ilyenkor mi a teendő? Vegyek egy tesztet?2014. aug. 11. 10:52
1/3 A kérdező kommentje:
Arra akartam a kérdésbe kitérni, hogy a vérzés utána reggel normális-e. Először, azt hittem megjött, de még korai lenne.
2014. aug. 11. 10:53
2/3 anonim válasza:
A teszt ilyenkor még nem mutat semmit, azzal még várnod kell, hogy biztosat mutasson...
3/3 anonim válasza:
A nőgyógyászódtól kérj fogamzásgátlót van olyan ami, ha megtörtént utána 72 órával még hatásos, ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!