Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális ez a dolog?

Normális ez a dolog?

Figyelt kérdés
15 éves leszek, de az osztálytársaim avval dicsekednek, hogy ők már nem szüzek, stb. vagy ez úgymond "menő" ? Nem azt mondom hogy nekem nem tetszik senki meg ilyenek, de én ezt még nem kívánom, hogy lefeküdjek valakivel..Ez probléma?

2014. febr. 18. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:

El is hiszed mindegyikről? :) Mert nagy részük csak "mondja", hogy menőnek tűnjön. Hogy ettől miért lennének "menők", azt már csak ők tudják.

Te vagy okosabb, hogy 15 évesen még nem kívánod. Nem is a te életkorod eseménye, bőven ráérsz még.

2014. febr. 18. 18:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) szerintem se elég érett ez a korosztály rá.. bár ez a 15-16 éves korosztály van beállítva az ilyen témákra a legjobban...
2014. febr. 18. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy egészséges családban úgy, hogy a szülőkkel a gyerek mindent megbeszélhet, és megkérdezhet, jellemzően később történnek meg ezek a dolgok. Azok a tizenévesek, akiknek nincs rendben a családi háttere, azok bonyolódnak ilyen ügyekbe elsősorban, hiányérzetük van, és azt hiszik, erre van szükségük.
2014. febr. 18. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen kérdés van, amiben írják, hogy az osztálytársak dicsekednek, és ő még szűz, és nem is akarja még egy darabig elveszíteni, ez gond-e. És erre továbbra is az a válasz, hogy nem. Egyrészt azért nem, mert egy-két kivétellel mindenki kamuzik valószínűleg, másrészt nagyon jó dolog, ha Te az érzéseidet követed. Majd érzed, ha itt az ideje, ne erőltesd ezt mások miatt, a szex Rólad és a partneredről szól, nem másokról és mások elvárásairól.
2014. febr. 18. 19:03
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, és elnézést, nem igazán olvasgatom a kérdéseket, hogy milyen tipusúak :D én csak kiírtam a saját problémám:)
2014. febr. 18. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
De egyébként sose fogom megérteni ezt a dicsekvés dolgot... Én most 18 vagyok, és amikor én 15 éves voltam, akkor is sokszor hallottam-olvastam erről, hogy dicsekednek a kortársak, de nálunk ez annyira nem így volt. Sőt. Mindenki őszinte volt. Tudtuk nagyjából, ki nem szűz, de aki az volt, az mondta is, nem titkolta, ne kertelt. Az meg nem volt téma, hogy ki kivel feküdt le. Persze, pasizgatás téma volt, de ez normális is ennyi idősen... És ahogy végzősök lettünk is így maradt, a fiatalabbak is így voltak, velük is jóban voltunk, ezért tudom.
2014. febr. 18. 19:07
 7/8 anonim ***** válasza:
dehogy próbléma én speciel nem tudom megtenni csak úgy akárkivel így halogatom.
2014. febr. 18. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Te vagy a normális ha még szűz vagy!
2014. febr. 19. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!