Szerintetek normális dolog volt?
Sziasztok!barátommal 19 hónap(1 év 6 hónap) után vesztettem el a szüzeségem.de az is hozzátesz hogy 14 évesen.szerelemből történt.nagyon szeretem és azóta is együtt vagyok vele./jövő hónapban lesz 2 éve hogy együttvagyunk:))/
Mit gondoltok erről gáz vagy normális?
ugye a korosztályom pont za fajta hogy fűvel fával csinálja.én ezt tartom gáznak.egyeüdl legjobb barátnőmnek meséltem ő azt mondta teljesen normális ennyi idő és látja hogy tényleg szeretjük egymát.
Ti mennyire érzitek szükségesnek elmondani szüleiteknek?
Kapcsolatban vagy, "összenőttetek" együtt vagytok, ezzel nincsen gond, és nem gáz.
Az a lényeg,hogy okkal, ésszel csináltátok. Nem azért, hogy "végre elveszitsem", hanem
a pároddal, mert szeretitek egymást. A párkapcsolatban pedig természetes dolog a szex,
felesleges itt életkori számokkal jönni. (az érzelmek és a hormonok pont lesz--ják a kukacoskodók véleményét, vagy a személyit :) )
A nagyobbik gondom az, amit később irtál, hogy " én sem érzem szükségesnek hogy meghalok ha nem szeretkezhetek vele".
No itt már kérdéseim vannak! 1. Lehet, hogy a tested még nem volt teljesen erre felkészülve,
a nemiségedet még nem éled meg jól, kellően, stb... 2. A libidód rendben van?
Négyszer voltatok együtt. Élvezted, volt orgazmusod, kielégültél fizikálisan/mentálisan? Kétlem.
Értsd jól: Ha nemi életet élsz a pároddal miért is nem kivánod őt? Egy kifejlett szexualitású nő
a párját bizony kivánja, és alig várja a hancúrozást :)
Ha nálad nem igy van akkor felmerül a kérdés, hogy miért is voltatok együtt 4x is? Mert naptár szerint ideje volt ennyi idő után? (Mert itt akkor már bizony nem tetted jól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!