Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek normális dolog volt?

Szerintetek normális dolog volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!barátommal 19 hónap(1 év 6 hónap) után vesztettem el a szüzeségem.de az is hozzátesz hogy 14 évesen.szerelemből történt.nagyon szeretem és azóta is együtt vagyok vele./jövő hónapban lesz 2 éve hogy együttvagyunk:))/

Mit gondoltok erről gáz vagy normális?

2014. ápr. 22. 09:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
igaz hogy még fiatal vagy, de ilyen helyzetben és ennyi idő után nincs vele baj
2014. ápr. 22. 10:00
 2/16 A kérdező kommentje:
*18 hónap elirtam ! :)
 3/16 anonim ***** válasza:
Ebben mi lenne a gáz? Az, hogy még nem csaltátok meg egymást? :-)
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát kicsit durva hogy 14 évesen, de csak azért, mert fiatal vagy, és kevés az esély hogy vele éled majd le az életed.
 5/16 A kérdező kommentje:

ugye a korosztályom pont za fajta hogy fűvel fával csinálja.én ezt tartom gáznak.egyeüdl legjobb barátnőmnek meséltem ő azt mondta teljesen normális ennyi idő és látja hogy tényleg szeretjük egymát.

Ti mennyire érzitek szükségesnek elmondani szüleiteknek?

2014. ápr. 22. 10:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem inkáb még ne mond el nekik, csak nagyon vigyáz a nem kivánt terhességgel. mert ha az bejön akkor ott már nagy a baj.
2014. ápr. 22. 10:03
 7/16 A kérdező kommentje:
össz vissz 4x voltunk együtt.röbbször nem és én sem érzem szükségesnek hogy meghalok ha nem szeretkezhetek vele.
2014. ápr. 22. 10:04
 8/16 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül vigyázz. mert egyszer nem figyeltek oda, és már ott a baj. és szerintem az nem hiányzik nektek. :)
2014. ápr. 22. 10:08
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

Kapcsolatban vagy, "összenőttetek" együtt vagytok, ezzel nincsen gond, és nem gáz.

Az a lényeg,hogy okkal, ésszel csináltátok. Nem azért, hogy "végre elveszitsem", hanem

a pároddal, mert szeretitek egymást. A párkapcsolatban pedig természetes dolog a szex,

felesleges itt életkori számokkal jönni. (az érzelmek és a hormonok pont lesz--ják a kukacoskodók véleményét, vagy a személyit :) )

A nagyobbik gondom az, amit később irtál, hogy " én sem érzem szükségesnek hogy meghalok ha nem szeretkezhetek vele".

No itt már kérdéseim vannak! 1. Lehet, hogy a tested még nem volt teljesen erre felkészülve,

a nemiségedet még nem éled meg jól, kellően, stb... 2. A libidód rendben van?

Négyszer voltatok együtt. Élvezted, volt orgazmusod, kielégültél fizikálisan/mentálisan? Kétlem.

Értsd jól: Ha nemi életet élsz a pároddal miért is nem kivánod őt? Egy kifejlett szexualitású nő

a párját bizony kivánja, és alig várja a hancúrozást :)

Ha nálad nem igy van akkor felmerül a kérdés, hogy miért is voltatok együtt 4x is? Mert naptár szerint ideje volt ennyi idő után? (Mert itt akkor már bizony nem tetted jól)

2014. ápr. 22. 10:12
 10/16 anonim ***** válasza:
Dowd, még bele kell tanulnia :) Nálam is úgy volt, hogy lassan, egyre többet szexeltünk, én 2013 márciusában vesztettem el és júliusra napi 1-2 együttlét már volt :)
2014. ápr. 22. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!