Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nektek erről mi a véleményetek?

Nektek erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, nem is volt még pasim. (Kort azért nem írok, hogy ez ne befolyásoljon vélemény nyilvánításkor.)

Az a lényeg, hogy arra gondoltam, hogy szeretném, hogy ha lesz pasim, akkor neki a lehető legjobb élvezetet tudjam adni, és emiatt megkérek valakit, hogy segítsen ebben. (Na ilyen jelentkező tuti akadna, több is.)

Ha úgy tetszik, tapasztalatszerzés céljából d. gnék.

(Ez nem szexpartnerkereső, hanem egy kérdés, amiről a ti álláspontotokat szeretném meghallgatni.)

Szerintetek ez jó ötlet, vagy nagyon ribizlis?

2015. jan. 30. 12:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ja és egy tipp hétfőn mindig ràér..de az avatoról màr lehet lemaradtàl pedig volt gyümi csak nem olyan amit a "romi" lànyok szeretnek hanem pàlinkàba ..

Ja és hogy megismerjétek egymàst vigyél magaddal egy oroszlànt pl.nyaklànc vagy fülbevaló..meg nyilvànos helyen talizzatok..bàr lehet megviselt a mozis film.."kicsit félek tőled"

2015. febr. 15. 23:07
 22/27 Arobi ***** válasza:

Köszi utcsó,jó vagy . Nem tok aludni,úgy 'várom a randit. Na nem ám,csak vamiért. Mostanában nagy ötleteim vannak. Mi lenne ha alapítanánk egyletet,melynek tiszteletbeli kötelessége a szegény szűzek beavatását szigorúan díjmentesen emberbarátilag elvégezni .

Na ? Mit szóltok ? Az elnök alapító én vagyok,a tisztségeket meg kijelöljük. Lesz megtisztelő első tesztelő,második tovább fokozó,harmadik többlet energia adó,és még amit ti javasoltok...

ha...ha...ha... ez tetszik...

Pár éve volt egy fazon Pesten,aki kapcsolatban lévő lányoknak ígért lelki segítséget,felszabadítást. A leányok szépen sorban mentek is a kurzusokra,ahol ő összeborulásos ölelő szeretet tréninget tartott nekik csoportban,aztán egyesével. E terápia ragyogó eredményeket hozott,a lányok kipirultak,megvidámodtak a külső szexuális élményektől,mert a vége mindnek az lett. Nagy játékos volt a haver,pedig még csaj túl jó pasi se volt. De óriási lelkész,s ezt imádták a nők. Aztán a vége valami csúnya lett,mert egy két partner 'meglelkizte' olyannyira hogy emberünk föladta önként vállalt nemes hivatását. Itt a vége,fuss el véle ! Ez megtörtént .

A Mi Egyletünket ilyen lelki behatás nem fenyegetné ...

2015. febr. 16. 01:39
 23/27 Arobi ***** válasza:

Ja,és mindezt fizető szolgáltatásban csinálta a krapek !

Mi alapítványi szinten,díjmentesen szolgáltatnánk,ha a Tisztelt Tagság is egyetért ...

2015. febr. 16. 01:48
 24/27 anonim ***** válasza:

Ez nem egy pap volt mert ha igen akkor egyről beszélünk..

Kapcsolati vàlsàgban élőket toborzott lelki segìtséget nyujtott majd testit..neten nyomta nekik az igét meg anonim trollkodott ..a nők jobban biztak benne mint egy pszihologusba..

Volt egy nehéz esete..de csellel ràvette a csajt ne hàtràljon meg ..zsarolâssal ..

Ja amugy neked is a hétfő jó..nekem is anonim pszihologusom van jobban ismer mint én magamat..bàr nem tudom honnan tudja hol van anyajegyem sose irtam neki..Remélem nem a csalo pap akiről hallottam..

2015. febr. 16. 01:52
 25/27 anonim ***** válasza:

Ja én se tudok aludni igy kiprobàlom az illoolajokat isteni az illata..remélem vmi lazito nyugtato hatàsa is van..

Ja nem a holnap miatt én maradok a takaritàsnàl hisz győzzem kivàrni mig kopogtat az idegen anonim netes..

2015. febr. 16. 01:55
 26/27 anonim ***** válasza:
A telom töltöttsége 24ről 42 lett akkor màr nem ta vagy az emberem..nem téged kerslek pedig azt hittem.. :(
2015. febr. 16. 01:57
 27/27 Arobi ***** válasza:

De igen,egyről beszélünk ! Azért nagy fej volt a haver,nem ? És jót tett a nőkkel ! Hiába,aki profi ! Van mit tanulni egy-két talentumtól.

Volt egy baró nőm,álom termet,álom dudák,álom puni,csodás ! Elmondta,nehogy azt higgyem hogy a nők annyira mások ! Csak alamuszik,vagyis álszentebbek.

Aztán egy rokon lányt kifigyeltem,nem volt nehéz,mert meglepően őszinte volt velem. Baromira szexelni akart. Már 15-től. Tiszta idegbeteg volt pasi nélkül ! Már mindegy volt szinte ki,vigyázni kellett rá,hogy ne legyen baja. Futtató bűnözők majdnemhogy kiemelték mellőlem ! Alig úsztuk,és alig úsztam meg ! Akkor elbeszélgettem vele !

Utána már nagyjából hallgatott a jó szóra. Végül egy 42 éves pasival szemet vetettek egymásra 17 évesen,de nem jött össze neki,mert begörcsölt,nem tudta befogadni. A pasi azonnal váltott egy 34éves nőre. De továbbra is akarta a pasit. Beszervezett magának egy 23 éves nőcsábászt,aki rendesen elvette neki. Úgy,hogy Anyjának panaszkodott,hogy olyan vadul csinálja neki,hogy kisebesedik !

A lamur tartott 1évig. Utána összejött a 42+1 évessel,és lezavartak 1,5évet. Persze közben volt neki pár beugrós pasi is,ki 2 hét,ki 2 hónap,de persze a pasinak is. Egymás elől titkolták,de azért mindkettő tudott valamit.

No,ennyi a nőkről . Van ilyen,és van olyan. Szerelemnek,feleségnek az olyan kell,szexre meg az ilyen !

pá , aranyoskáim,fiúk,lányok,mind egy !

2015. febr. 16. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!