Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nektek erről mi a véleményetek?

Nektek erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, nem is volt még pasim. (Kort azért nem írok, hogy ez ne befolyásoljon vélemény nyilvánításkor.)

Az a lényeg, hogy arra gondoltam, hogy szeretném, hogy ha lesz pasim, akkor neki a lehető legjobb élvezetet tudjam adni, és emiatt megkérek valakit, hogy segítsen ebben. (Na ilyen jelentkező tuti akadna, több is.)

Ha úgy tetszik, tapasztalatszerzés céljából d. gnék.

(Ez nem szexpartnerkereső, hanem egy kérdés, amiről a ti álláspontotokat szeretném meghallgatni.)

Szerintetek ez jó ötlet, vagy nagyon ribizlis?

2015. jan. 30. 12:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
31%
Út a ribizliség felé.
2015. jan. 30. 12:59
 2/27 anonim ***** válasza:
54%
nem jó ötlet, mert nagyon meg fogod bánni!! hidd el, megéri az igazira várni, és vele veszíteni el, még ha bénázások is lesznek
 3/27 anonim ***** válasza:
Sokan ezért járnak prostihoz a fiúk közül, ez nőknél sem ciki, csak ők minden kiadás nélkül találnak maguknak valakit.
 4/27 ATTILLA123 ***** válasza:
54%

Nagyon nem jó ötlet.

Hülye vagy.

A szüzesség elvesztés úgy jó ha azzal teszed meg akit szeretsz.

A sex pedig majd kialakúl köztetek.

Emiatt ne kefélj férre.

2015. jan. 30. 13:01
 5/27 anonim ***** válasza:
54%
Penzt is kerj erte es akkor kesz is a dolog.
 6/27 anonim ***** válasza:
54%

Később a kiszemelt pasidnak meg elmondod hogy edzésképp 10 pasin gyakoroltam?

Végül is gyakorlat teszi a mestert! ;)

7/27 anonim ***** válasza:
54%

Hàt az elsőt odaadnàd egy probadugàsra..màs mit meg nem ad ha szűzet dughat :P

miért nem azzal szeretkezel akit szeretsz akibe megbìzol??Talàn jobban is vigyàzna ràd..

Én ugyan nem vagyok szűz de 2éve nem dugtam..jelentkező lenne..most is egyedül maradtam pàr oràra de..Na mindegy..nàlam durva nagy hiànyàllapotok vannak màr :( viszont én nem tudok idegennel megprobàltam nem megy..biztos gyagyàsnak hitt de nem ment

2015. jan. 30. 13:02
 8/27 anonim ***** válasza:
54%

Ez így elég béna lenne szerintem.

Ha én összejönnék egy lánnyal és ezeket elmondaná, hogy valakihez járt "gyakorolni" csak azért, hogy én mint első barátjánál ne égjen le a szexuális tudásával akkor alighanem kiábrándulnék belőle.

Nekem nem számít, hogy az elején nem igazán tud mindent, szerintem nem ez a fontos, hogy valaki rögtön az elején profi legyen.

Értékelem, hogy te mindent meg akarsz adni a másiknak és ezért akarsz gyakorolni, de a másik lehet, hogy pont olyan dolgokat szeretne amit ugyanúgy gyakorolni kellene egy ideig, hogy menjen nektek, remélem érted ezeket.

Ha lesz valakid akkor azzal is lehet gyakorolni ezeket, nem kell valakit szerezni erre.

2015. jan. 30. 13:05
 9/27 anonim ***** válasza:
39%
Tudod... nekem már elegem van a GyK azon csoportjából, akik vasvillával védik a szüzességet és a szüzeket. Cseszettül unalmas és érdektelen, járt-e már benned farok, és mennyi az annyi. Dugni akarsz? Dugják! Mert dugni jó. Nagyon jó. A ribizlik nem szar emberek. Csak dugnak. és ez pár ostoba fszkalapnak és debil nőnek nem tetszik. Szexelj kedvedre, szard már le, mit mondanak mások! A szexuális életedhez senkinek semmi köze. A barátodnak sem. Nem Szükséges tudnia róla. De ha el is mondod, azt sem Kell szégyellni, hogy szexelsz/tél, és sokat. Ha valaki erre húzza a száját, hátra arc, keress intelligensebb embert magad mellé.
2015. jan. 30. 13:27
 10/27 A kérdező kommentje:

#9-es köszönöm a válaszod, végre nem érzem magam tök betegnek.:D

Amúgy meg igen, ez az, hogy kívánom a szexet, de nem akarok kötődni senkihez emiatt. (Lehetne barátom, de olyan nyálas az a srác, hogy már agyf. szt kapok tőle. Meg van egy másik, aki messze lakik tőlem, majd nyári szünetben találkozom csak vele. Na inkább miatta lenne ez az egész. De amúgy vele se fogok sose összejönni, mert a távkapcsolat hülyeség.)

Na szóval az a lényeg, hogy kb ha csak úgy valaki akivel azért agyok ilyen viszonyban, annak elmondanám ezt, de mondjuk pasimnak, (csak ha kérdezi) azt mondanám, hogy szűz vagyok.

2015. jan. 30. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!