Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nektek erről mi a véleményetek?

Nektek erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, nem is volt még pasim. (Kort azért nem írok, hogy ez ne befolyásoljon vélemény nyilvánításkor.)

Az a lényeg, hogy arra gondoltam, hogy szeretném, hogy ha lesz pasim, akkor neki a lehető legjobb élvezetet tudjam adni, és emiatt megkérek valakit, hogy segítsen ebben. (Na ilyen jelentkező tuti akadna, több is.)

Ha úgy tetszik, tapasztalatszerzés céljából d. gnék.

(Ez nem szexpartnerkereső, hanem egy kérdés, amiről a ti álláspontotokat szeretném meghallgatni.)

Szerintetek ez jó ötlet, vagy nagyon ribizlis?

2015. jan. 30. 12:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"de mondjuk pasimnak, (csak ha kérdezi) azt mondanám, hogy szűz vagyok."

Szóval hazudnál a párodnak? Gratulálok.

Engem annyira nem érdekel, hogy mit kezdesz az életeddel.

Ha dugni akarsz akkor tedd azt, de ez még változhat is.

Mi lesz ha mondjuk többet fogsz érezni aziránt aki elveszi a szüzességedet?

Nem hinném, hogy az itteniek véleménye alapján fogsz dönteni, hogy mi legyen.

2015. jan. 30. 14:04
 12/27 anonim ***** válasza:

Állj, most te dugni akarsz, vagy komolyan gondolod a fent leírt ideológiát?

Amúgy tök mindegy, mit csinálsz, de ne hazudj - főleg magadnak ne. Ergo ha kedved van egy szexkapcsolathoz, és a másik fél is így van vele, akkor tegyetek így, de ne költs hozzá fellengzős dumát arról, hogy csak "gyakorolsz", és ne verd át a pasit, aki majd egyszer talán komolyan vesz.

Ha tényleg "gyakorolni" akarsz, akkor sokkal jobban jársz, ha saját magad csinálod és saját magad ismered ki a saját tested.

2015. jan. 30. 14:14
 13/27 A kérdező kommentje:

#11-es, szerintem kegyes hazugság lenne, de mind1.

Amúgy meg valóban nem ez alapján ítélem meg, de azért itt sok ember van, kívácsi vagyokaz ő véleményükre is.

2015. jan. 30. 14:16
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
én hasonlóan gondolkodtam, mint te. csak én addig nem is akartam barátnőt ameddig nem szerzek tapasztalatot. nem is mondom hova jutottam ezzel a hozzáállással. De te nő vagy, úgyhogy működni fog a dolog. Ne foglalkozz senkivel. Keress egy szimpatikus férfit, aztán hajrá :)
2015. jan. 30. 15:07
 15/27 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
0%
Szerezz tapasztalatot,Jo iranyba haladsz,es nem vagy ribizli.
2015. jan. 30. 23:27
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Kegyes hazugság vagy sem. Nekem nagyon rosszul esne, ha hazudna nekem egy olyan személy, akivel egy párt alkotok. Ez azt jelentené számomra, hogy valamiért nem bízik meg bennem. Ha képes velem valaki együtt lenni akkor fogadjon el úgy amilyen vagyok, amilyen a belső ideológiám. Ha egyszer találkozol egy olyan férfival, aki neked elkezd udvarolni és te is esélyt adsz neki mert érdekel téged, akkor ő is elfog téged fogadni olyannak amilyen vagy. De a hazugság nagyon romboló hatású tud lenni egy kapcsolatban.
2015. jan. 31. 11:21
 17/27 anonim ***** válasza:
62%

Off: Kérdező, neked fogalmad sincs a kegyes hazugság kifejezés jelentéséről.

On: Ne gyakorolj! A szexpartner tartása a legnagyobb hülyeség, amit csinálhatsz. Lesz valakid, akitől azt hiszed, hogy van valakid, pedig baromira egyedül leszel mellette. Ha már dugni akarsz, keress szerelmet. Két legyet ütsz egy csapásra. Tanulod vele a testi szerelmet, és a lelkedet is rendbe teszed vele. Arról nem is beszélve, hogy olyan gyöngyszemre is találhatsz közben, aki mellett érdemes lehorgonyozni egy életre.

2015. jan. 31. 13:59
 18/27 anonim ***** válasza:
Jelentkezz casting videózásra ahol szüzeket keresnek. Kipróbálod és még pénzt is kapsz érte.
2015. jan. 31. 20:14
 19/27 Arobi ***** válasza:

Olvasom ezeket a fiú válaszokat,és bánom,hogy nem vagyok.lány. Mert kicsit néha bénán adják elő,de nagy szívük és szép lelkük van.

Hallgass rájuk,a legjobban jársz ! De csinálhatsz hülyeséget,mert ti lányok hajlamosak vagytok erre,csakazértis alapon. De a következmény is a tiétek lesz,nemcsak a döntés .

Ezek után már csak egyet kérdezek: Mikor talizunk,és hol ?

Ne pazarold másrácra,a legjobb,leggyengédebb,az igazipasi én vok !

2015. febr. 15. 18:54
 20/27 anonim ***** válasza:
Uccso rànéztem a vàlaszodra meg a telomra és 24%os vagy meg a töltöttségem is..szóval kérdező hallgas a Róbertre ő adhatta a tuti vàlaszt :P
2015. febr. 15. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!