Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem bánom, pedig csak egy...

Nem bánom, pedig csak egy kipipált csaj voltam. Éreztél már ilyet?

Figyelt kérdés

18 voltam mikor elvesztettem a szüzességem. Szerelmes voltam a fiúba, akivel történt és élveztem.

Utólag úgy gondolom, hogy csak arra kellettem neki, minden erre utalt, de akkor naiv voltam. Végül is nem bántam meg.

A jelenlegi barátomat nem sokkal ez után ismertem meg és azt hitte szűz vagyok. Szerintem szerette volna. Kicsit sajnálom, hogy "nem neki adtam", de még egyszer: nem bántam meg azt se, ahogy történt.

2015. jan. 28. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
ja csak ennyi a kérdésed? Nem,nem éreztem még olyat,hogy csak egy kipipált csaj voltam.
2015. jan. 28. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

Ha tudtad es naiv voltal, voltak ra utalo jelek es ezek ellenere sem banod, akkor az is a te dolgod.

Nme bantasbol, de nem tudom akkor miert bizonygatod nekunk, hogy nem banod, vagy lehet valamilyen megerositesre vagysz.

Amugy mivel sajnalod, hogy nem a jelenleginek adtad oda, akkor banod is valamilyen szinten, szoval es egy kicsit ongol volt.

Amugy a kapcsolat egyik alapja az oszinteseg, es a kommunikacio. Illett volna mielott lefekudtok egymassal beszelni ilyen dolgokrol is, hogy ki szuz, ki nem, stb.

de mar nem kell rajta agyalni.

Legkozelebb okosabb leszel.

Semmi gond.

Eld az eletedet tovabb.:)

2015. jan. 28. 20:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Igazából arra is kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok erről?
2015. jan. 28. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
32%

Aki elvezi, hogy ugy hasznaljak a testet mint egy jatekot, akkor az gaz es igy jart.

De mar felesleges ezen filozni, de akkor ne is sajnald, hogy nem a jelenleginek adtad oda.

Ennyi.

2015. jan. 28. 20:39
 5/10 A kérdező kommentje:

Második,

mielőtt a jelenlegivel lefeküdtem beszéltünk róla és mondta, hogy nyugodtan elmondhatom, hogy szűz vagyok. Többször mondta, ebből gondolom, hogy talán szerette volna. (ő se volt szűz már jó ideje)

2015. jan. 28. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én furának tartom,hogy nem bánod,de ha így érzel,akkor nem lehet mit tenni. Én bánnám
2015. jan. 28. 20:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért nem bántam, mert tényleg szerelmes voltam és attól függetlenül, hogy nagy numerakirály volt nagyon figyelt rám, hogy tényleg élvezzem.
2015. jan. 28. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
még mindig nem annyira értem a kérdésed:D de remélem megválaszoltam
2015. jan. 28. 20:47
 9/10 A kérdező kommentje:
igen, sikerült válaszolnod :)
2015. jan. 28. 20:50
 10/10 anonim ***** válasza:
örülök:D
2015. jan. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!