Nem bánom, pedig csak egy kipipált csaj voltam. Éreztél már ilyet?
18 voltam mikor elvesztettem a szüzességem. Szerelmes voltam a fiúba, akivel történt és élveztem.
Utólag úgy gondolom, hogy csak arra kellettem neki, minden erre utalt, de akkor naiv voltam. Végül is nem bántam meg.
A jelenlegi barátomat nem sokkal ez után ismertem meg és azt hitte szűz vagyok. Szerintem szerette volna. Kicsit sajnálom, hogy "nem neki adtam", de még egyszer: nem bántam meg azt se, ahogy történt.
Ha tudtad es naiv voltal, voltak ra utalo jelek es ezek ellenere sem banod, akkor az is a te dolgod.
Nme bantasbol, de nem tudom akkor miert bizonygatod nekunk, hogy nem banod, vagy lehet valamilyen megerositesre vagysz.
Amugy mivel sajnalod, hogy nem a jelenleginek adtad oda, akkor banod is valamilyen szinten, szoval es egy kicsit ongol volt.
Amugy a kapcsolat egyik alapja az oszinteseg, es a kommunikacio. Illett volna mielott lefekudtok egymassal beszelni ilyen dolgokrol is, hogy ki szuz, ki nem, stb.
de mar nem kell rajta agyalni.
Legkozelebb okosabb leszel.
Semmi gond.
Eld az eletedet tovabb.:)
Aki elvezi, hogy ugy hasznaljak a testet mint egy jatekot, akkor az gaz es igy jart.
De mar felesleges ezen filozni, de akkor ne is sajnald, hogy nem a jelenleginek adtad oda.
Ennyi.
Második,
mielőtt a jelenlegivel lefeküdtem beszéltünk róla és mondta, hogy nyugodtan elmondhatom, hogy szűz vagyok. Többször mondta, ebből gondolom, hogy talán szerette volna. (ő se volt szűz már jó ideje)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!