Mennyire fogadná rosszul egy amúgy aranyos, barátnőnek való csaj, hogy 20 évesen szűz vagyok? (ő is az)
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 23:19
2/12 anonim válasza:
Amuyg sem gaz de igy meg okod sem lehet roszu erezni magad vagy valami
3/12 A kérdező kommentje:
hogyan, 2es? :D
2015. jan. 26. 23:21
4/12 anonim válasza:
Egy korábbi barátnőm kifejezetten örült neki, szavakkal kimondva, hogy én már tapasztalt voltam, amikor elvettem a szüzességét. Ő 19 volt, én 22.
Szóval ne vegyél mérget arra, hogy jól fogadná a te szüzességedet.
5/12 A kérdező kommentje:
szerintem se fogadná jól, pont ettől félek.
vagy 2 perc után mondom neki, hogy bocsesz, szűz voltam. ha azután lepattint, akkor meg mehet a fenébe :D :D
2015. jan. 26. 23:26
6/12 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, ezt egy nőnek se mondod el. A csajoknál manapság elvárás, hogy nem szabad szüzen születni sem lassan, mert tapasztalat híján semmi esély.
7/12 anonim válasza:
A csajok föleg nagyon jol tudják, hogy F-aknak nincs szüzességük. Bénaságuk (?) az van!
8/12 anonim válasza:
Én egy 23 éves szűz sráccal vesztettem el a szüzességem és én speciel örültem neki, hogy ő is az volt. Valahogy megnyugtatott a tudat, hogy nem volt előttem még együtt másik lánnyal, mert akkoriban elég gátlásos voltam és ha bénázunk, akkor legalább együtt bénázunk. És így utólag sem bántam meg, hogy egy szűz sráccal történt meg, még akkor sem, ha olyan őrülten jó nem volt a szex. Ha pedig tényleg fontos vagy neki, akkor ilyen dolgok nem is fogják érdekelni, hogy most szűz vagy, vagy sem.
9/12 anonim válasza:
Nagyon érdekes, hogy a fiúktól elvárják a tapasztaltságot, de a lány legyen szűz. Szerintem egyáltalán nem gond, ha a fiú is szűz, nálunk is ez volt a helyzet, a lényeg, hogy legyen tájékozott, olvasson utána a dolgoknak és szeresse a lányt. Nagyon klassz tud lenni, ha együtt szereznek tapasztalatot és lesznek egyre ügyesebbek.
10/12 anonim válasza:
Kérdező, szerintem se mondd el hogy szűz vagy.
Akár a szex után se és soha!
Képzeld, akivel én elvesztettem a szüzességem lány, mikor én 18 voltam (a lány 16), ő sem tudja a mai napig hogy szűz voltam, amikor lefeküdtem vele. Nincs ezzel semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!