Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éven felüli nem szűz...

20 éven felüli nem szűz férfiak mit szólnak ahhoz, ha a 17 éves barátnőjük szűz?

Figyelt kérdés
A férfi eléggé kicsapongó életet él. Buli, pia, cigi...

2015. jan. 27. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem örömmel veszi minden fiú :)
2015. jan. 27. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt hogy simán várok rá 3-4 hónapot a szexszel, nem várom el hogy 1-2 hét után lefeküdjünk, mint ahogy minden nem szűz lánnyal szoktam legkésőbb.
2015. jan. 27. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Mi pont így vagyunk, csak én 16 éves vagyok. De amikor megtudta, hogy nem voltam még senkivel, azt mondta: " jól tetted, ügyes vagy!" Valahogy pont ezt a hozzáállást vártam tőle :D majd ha eljő az idő, úgy tudnak minket tanítgatni, ahogyan akarnak
2015. jan. 27. 17:39
 4/7 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
En orommel fogadnam.
2015. jan. 27. 18:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Orált vagy pettinget mennyi idő után "várnátok" el?
2015. jan. 27. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Én életemben az első barátnőmet 2 hét után kinyaltam. Úgy értem, hogy két hete voltunk együtt akkor. És 1,5 hónap után feküdtünk le. Én 18 éves voltam, ő 16 éves és mindketten szüzek voltunk.

De a kinyalással, orállal, pettingel is várnék 2-3 hónapot simán, ha a lány akarja. Mivel szűz lányról van szó, azért nem rohanok annyira hogy heteken belül ezt akarjam feltétlenül.

Szóval bár nekem hamar megtörtént az elsőnél, mert nagyon odavoltunk egymásért és a lánynak sem kellett túl sokszor mondani, ahogy már írtam korábban, a szexel simán várnék 3-4 hónapot és a többi erotikus dologgal is 2-3 hónapot.

21/F

2015. jan. 27. 21:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Én kettőt mindenképpen szeretnék. Többet nem hiszem, hogy kibirnánk.
2015. jan. 27. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!