Jobban örülnek annak a pasik, ha a barátnőjük még szűz, vagy jobban szeretik, ha tapasztaltabb?
Figyelt kérdés
Amúgy 17vagyok... és nincs pasim xD2008. dec. 22. 14:58
1/6 anonim válasza:
Mindkettőnek megvan a maga előnye és teljesen egyénfüggő. De ha találsz valakit akihez igazán mély érzelmek fognak kötni és ez kölcsönös, akkor biztos vagyok benne, hogy mindegy lesz akármennyire is vagy tapasztalt/tapasztalatlan.
2/6 anonim válasza:
Ez, hogy nincs pasid, ajánlat akart lenni? :D
Egyébként először legyen szűz, aztán gyorsan tanuljon. :P
3/6 anonim válasza:
Így van, legyen szűz és gyorsan tanuljon. Ez az én véleményem is. :)
4/6 anonim válasza:
Nekem a barátom azt mondta, hogy örült annak hogy én szűz voltam mikor összejöttünk, mert legalább tudta hogy eddig senki nem járkált bennem és ő fedezhette fel az ismeretlen területet elsőként :)
5/6 anonim válasza:
Én barátom is örült, hogy szűz voltam 20 évesen. Imádta akezdeti pettingeket, meg amikor taníthatott. aztán eltelt 2-3 hét, és én tepertem le..
Azt mondta ő is, hogy így volt jó, hogy szűz voltam, de nagyon gyorsan belejöttem
6/6 anonim válasza:
egyénfüggő de átlag talán azért örül jobban szüz csajnak mert a saját büszkeségük miat h nehogy már a nőmet más is megkurta és nem én elöször kb ez de amugy egyátalán nem zavar engem se h szüz se az h nem az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!