Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már 25 is elmúltam, de még...

Már 25 is elmúltam, de még sosem voltam nővel! Pedig annyira szeretném! Igaz, eddig még komolyabban nem is próbálkoztam, egy lánynál sem. Hogyan lehetne esélyem a lányoknál?

Figyelt kérdés

Olyan vágyakozva nézek a gyönyörű lányok után,és úgy irigylem azon férfitársaimat,akiknek összejött már egy párkapcsolat.

Hogy szerezhetnék barátnőt?

Hogyan kezdjek neki?

2010. febr. 8. 18:58
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:
4%
prostik?
2010. febr. 8. 19:00
 2/37 anonim válasza:
100%
Hát hallod ismerkedj. Ha csak vágyakozol nemfog megdugni 1 csaj. Vagy nemis tudom mire vársz?! Hajrá próbálkozz, járj társaságba, anélkül nemhiszem h mennifog.. 8-)
2010. febr. 8. 19:01
 3/37 anonim válasza:
68%

A kérdésre te is tudod a választ szerintem.

Járj szórakozóhelyekre, esküvőre...

2010. febr. 8. 19:01
 4/37 anonim ***** válasza:
0%
Próba,szerencse,vagy prosti(legvégső esetben)
2010. febr. 8. 19:02
 5/37 anonim ***** válasza:
67%

Miért van az,hogy ilyenkor egyből a prostikat meg ezeket kezditek el írni válaszadók?...

Először is sokat kéne járni bulizni hasonlók. Még "fiatal" vagy:) NEm vagyok a netszerelem híve,de chat-en vagy hasonlóképpen is lehet barátnőre szert tenni. Szerintem magabiztosságon és udvariasságon kívül nem tudsz sokmindent kezdeni.16/L voltam,megpróbáltam segíteni

2010. febr. 8. 19:03
 6/37 errre ***** válasza:
65%
ha prostival van az nem ugyanolyan mintha párkapcsolatban lenne vkivel..sok okos ember.pf
2010. febr. 8. 19:05
 7/37 anonim ***** válasza:
23%

"ha prostival van az nem ugyanolyan mintha párkapcsolatban lenne vkivel..sok okos ember.pf"

De itt a szexhiányon van a hangsúly és azon egy prosti is tud segíteni.

2010. febr. 8. 21:37
 8/37 anonim válasza:
77%
Mondd le a WoW előfizetésed, és menj ki az utcára, hidd el működni fog.
2010. febr. 9. 16:42
 9/37 anonim ***** válasza:
91%
Gondolkodj el rajta, hogy mi az ami nem tetszhet a lányoknak. Ha tudsz rajta változtatni akkor mindent bele. Járj el ismerkedni vagy ha úgy könnyebb akkor neten is jó. Amúgy ha csak szex kell akkor találsz rá lány bőven, nem hinném, hogy a prosti megoldás lenne.
2010. febr. 16. 01:08
 10/37 A kérdező kommentje:

01:08!

A válaszod nagyon fellelkesített,főleg az utolsó mondatod tartalma!

Azt még azért elmondhatnád,hogy hol találok ilyen lányokat?!

Igaz,hosszútávon nem csak a szex kellene,de valahol el kell kezdeni,nem igaz?

2010. febr. 20. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!