Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Többször próbálkoztam már a...

Többször próbálkoztam már a barátnőmmel, de nem sikerült egyszer sem. Miért?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már több éve együtt vagyunk, de nem sikerült még a szex. Valamiért nem tágul ki, pedig elvileg az izgatottsággal nincs gond! Miért nem tágul ki rendesen? Miért nem sikerül?
2009. szept. 17. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyász látta már? Szerintem nem ártana...
2009. szept. 17. 22:55
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Ha vele is ilyen gondos voltál, mint itt... volt már a kérdés. Olvasd vissza, jókat írtak.
2009. szept. 17. 22:55
 3/8 anonim válasza:
100%
Próbáld meg óvatosan, nyald elég ideig és tényleg óvatosan próbáld betenni, szépen, lassan, türelmesen. Figyelj rá, old fel minden gátlását. Lehet vmit rosszul csináltok:S
2009. szept. 19. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nekünk is pont ugyanígy volt, 3 évbe került, mire sikerült. Pontosan ugyanez volt a helyzet. A lényeg: egyszer "véletlenül" sikerült, és azóta már megy:) Annyi a titok nyitja, hogy ne görcsöljetek rá, és lehet, hogy még sokáig nem lesz semmi, de egyszer sikerülni fog, és onnantól kezdve mindig menni fog. Csak várjátok ki.
2009. szept. 20. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
én is így voltam, engem altatással kitágítottak a dokik
2009. szept. 20. 21:18
 6/8 anonim válasza:
altatással?! bakker az nem lehetett tul jó...sztem is csak annyi h ne görcsöljetek és türelem majd meghozza gyümölcsét
2009. szept. 21. 12:42
 7/8 A kérdező kommentje:
altatás? jézusom...oké köszi szépen a tanácsokat! :) Azt nem hiszem hogy azzal lenne baj, hogy erőszakosan próbálom, vagy ilyesmi! A sokáig való nyalás is megvolt már, de az sem tett semmi jó hatást... pettingnél mindig az ujjamat a hüvelyébe helyezem sokszor, szépen, hogy táguljon....de kb 5 perc múlva szól, hogy ne dugjam be, mert fáj..és pedig csak egy középső ujjam...valami gáz lehet ott rögtön a hüvely "bejáratánál" :S
2009. szept. 21. 17:25
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem az a baj h a csaj rágörcsöl,mert biztosan hallotta h az 1. alkalom iszonyúan fáj..már akinek. lehet még magának sem vallja be...szentem csak el kéne vele beszélgetned erről a dolgról és lehet meglepődnél :)
2009. szept. 21. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!