Többször próbálkoztam már a barátnőmmel, de nem sikerült egyszer sem. Miért?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már több éve együtt vagyunk, de nem sikerült még a szex. Valamiért nem tágul ki, pedig elvileg az izgatottsággal nincs gond! Miért nem tágul ki rendesen? Miért nem sikerül?2009. szept. 17. 22:35
1/8 anonim válasza:
Nőgyógyász látta már? Szerintem nem ártana...
2/8 anonim válasza:
Ha vele is ilyen gondos voltál, mint itt... volt már a kérdés. Olvasd vissza, jókat írtak.
3/8 anonim válasza:
Próbáld meg óvatosan, nyald elég ideig és tényleg óvatosan próbáld betenni, szépen, lassan, türelmesen. Figyelj rá, old fel minden gátlását. Lehet vmit rosszul csináltok:S
4/8 anonim válasza:
Ne aggódj, nekünk is pont ugyanígy volt, 3 évbe került, mire sikerült. Pontosan ugyanez volt a helyzet. A lényeg: egyszer "véletlenül" sikerült, és azóta már megy:) Annyi a titok nyitja, hogy ne görcsöljetek rá, és lehet, hogy még sokáig nem lesz semmi, de egyszer sikerülni fog, és onnantól kezdve mindig menni fog. Csak várjátok ki.
5/8 anonim válasza:
én is így voltam, engem altatással kitágítottak a dokik
6/8 anonim válasza:
altatással?! bakker az nem lehetett tul jó...sztem is csak annyi h ne görcsöljetek és türelem majd meghozza gyümölcsét
7/8 A kérdező kommentje:
altatás? jézusom...oké köszi szépen a tanácsokat! :) Azt nem hiszem hogy azzal lenne baj, hogy erőszakosan próbálom, vagy ilyesmi! A sokáig való nyalás is megvolt már, de az sem tett semmi jó hatást... pettingnél mindig az ujjamat a hüvelyébe helyezem sokszor, szépen, hogy táguljon....de kb 5 perc múlva szól, hogy ne dugjam be, mert fáj..és pedig csak egy középső ujjam...valami gáz lehet ott rögtön a hüvely "bejáratánál" :S
2009. szept. 21. 17:25
8/8 anonim válasza:
szerintem az a baj h a csaj rágörcsöl,mert biztosan hallotta h az 1. alkalom iszonyúan fáj..már akinek. lehet még magának sem vallja be...szentem csak el kéne vele beszélgetned erről a dolgról és lehet meglepődnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!