Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nagy dolog a szülőknek...

Miért nagy dolog a szülőknek (főleg apáknak ) ha a lányuk elsveszti a szüzességét?

Figyelt kérdés
A szüzesség elvesztése tök természetes + ugye a szex jó szóval még csak nem is bántják a lányt.

2015. jan. 25. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
azért mert az apukák is voltak kamasz fiúk és pontosan tudják, hogy milyen mocskosságok játszódnak le egy fiatal fiú fejében! ha egyszer lányom lesz én is félteni fogom a sok fas*zverőtől :D
2015. febr. 21. 21:44
 12/13 anonim ***** válasza:
18%
Na, mesélj! :) Miféle mocskosságok?
2015. febr. 21. 21:54
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom,nálam nem volt nagy dolog igazából.

Nincs és nem is volt probléma sem a szülők és köztemi kapcsolattal egyszer sem és elég megbízható vagyok.(1 szem lány a több fiú testvér között)

Pár éve vagyok egyetemista(hozzáteszem,hogy dr leszek,és a barátom is ugyanitt végzett),együtt lakunk,de a szüleim egyszer sem kérdezték meg még tőlem,hogy mikor vagy hol történt-e valami,de gondolom egyértelműnek veszik. :D

Mindenesetre,az egy dolog,hogy mi egymásban ennyi idő után majdnem teljes bizonyossággal kijelenteném,hogy az igazit találtuk meg,de azért még telnie kell az időnek ehhez.Gondolom úgy vannak vele,hogy történhetett volna meg a dolog rosszabb emberrel és akkor is megtörtént volna..

Ha majd lesz lányunk,nagyon félteni fogjuk a fiúktól:P

2015. febr. 21. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!