Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek jó ötlet vagy túl...

Szerintetek jó ötlet vagy túl ri*is dolog lenne, ha csak szívességből elvenném egy fiú barátom szüzességét?

Figyelt kérdés

Van egy 28 éves szűz fiú barátom. Szegénynek sosem volt barátnője, mert nagyon csúnya, meg félénk, meg gyámoltalan, határozatlan. Nagyon jó barátom, nagyon rendes fiú, múltkor utalt rá, hogy milyen jó lenne ha velem lenne.... de csak barátságot érzek iránta, nem tudnék vonzódni iránta sehogy.

Engem nagyon csinos nőnek tartanak és többre értékelem magam, hogy ilyenbe belemenjek, de nagyon szeretem ezt a fiút, mint nagyon jó igaz barát és végülis barátságból ezt a szívességet megtehetném neki.

Szerintetek ezzel mennyire segítenék neki? Nagyon rossz lány lennék, ha ebbe belemennék? 25L

2014. szept. 17. 18:07
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
81%
Szerintem nem. Mivel közeli barátod,ismeritek már egymást. Ennyi idősen pedig már mégiscsak illene túlesnie a dolgon. Nem tartom elítélendónek ebben a korban.
2014. szept. 17. 18:09
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem játszunk ilyenekkel. Felejtsd el ezt az ötletet. Soha többé nem lesztek utána igaz barátok.
2014. szept. 17. 18:10
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy az érzelmeivel játszanál akkor, nem tudná hova tenni.

Hihetetlennek tűnhet, de nekünk is fontosak az érzelmek, sőt alapvetően a szex, szeretkezés az egy kapcsolatban egy olyan szint, ahol annyira szeretitek egymást, hogy egyé akartok válni... röviden.

Ha most így elbagatelizálod, max testileg kielégíted, de talán még rosszabb is lesz utána a hangulata.

4/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ezzel csak el rontanátok az egymás közti barátságotokat . Inkább próbál be szervezni neki valami csajt , esetleg egy barát nődet .
 5/22 anonim ***** válasza:
#4 egyetertek
2014. szept. 17. 18:13
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is necces.

A szüzesség elvétele elég emlékezetes esemény, én úgy hívom "bevéső" pozitív trauma. Plusz a barátság.

Nagyon könnyen elmélyülhet úgy a dolog, hogy már nem tudod esetleg viszonozni, és akkor fájni fog.

És a barátság is rámehet valóban. Az ötlet technikai értelemben jó, sőt. De érzelmi szinten nagyon necces lehet. Ha bele is vágtok nagyon alaposan beszéljétek át.

2014. szept. 17. 18:15
 7/22 anonim ***** válasza:
91%
Köcsögség. Tudom milyen érzés, hidd el nem teszel vele jót. Azon, hogy lúzernak érzi magát nem az segít, ha lefekszel vele, hanem az, ha megtalálja a saját értékeit, amire felépíthet egy önbecsülést. Akkor majd talál magának csajt, akivel kölcsönösen szeretik egymást és aki szerelemből veszi el a szüzességét.
2014. szept. 17. 18:17
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem. Soha nem lesztek már utána olyan barátok mint régen. Megromlik a barátságotok, ez 100%. Kérdeztél, kaptál választ, fogadd is meg a ti érdeketekben.

A barátnő beszervezés jó ötlet.

2014. szept. 17. 18:17
 9/22 anonim ***** válasza:
NE tedd! Priviben kifejtettem, miért ne!
2014. szept. 17. 18:19
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem lennél, de én soha nem tennék ilyet. De ha neked eleve a kérdés felmerült a fejedben akkor nem tudom. Én egyből nemet mondanék.

Ha jó barát akkor utána a kapcsolatotok már nem lesz ugyanolyan.

Nézd, ha túl jó vagy neki az ágyban, akkor olyan hamar beléd szeret, hogy akár egy életen át is koslat majd utánad. Az elsőt mindenkének a szerelmével kell megélnie!

2014. szept. 17. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!