Szerintetek jó ötlet vagy túl ri*is dolog lenne, ha csak szívességből elvenném egy fiú barátom szüzességét?
Van egy 28 éves szűz fiú barátom. Szegénynek sosem volt barátnője, mert nagyon csúnya, meg félénk, meg gyámoltalan, határozatlan. Nagyon jó barátom, nagyon rendes fiú, múltkor utalt rá, hogy milyen jó lenne ha velem lenne.... de csak barátságot érzek iránta, nem tudnék vonzódni iránta sehogy.
Engem nagyon csinos nőnek tartanak és többre értékelem magam, hogy ilyenbe belemenjek, de nagyon szeretem ezt a fiút, mint nagyon jó igaz barát és végülis barátságból ezt a szívességet megtehetném neki.
Szerintetek ezzel mennyire segítenék neki? Nagyon rossz lány lennék, ha ebbe belemennék? 25L
Lehet hogy az érzelmeivel játszanál akkor, nem tudná hova tenni.
Hihetetlennek tűnhet, de nekünk is fontosak az érzelmek, sőt alapvetően a szex, szeretkezés az egy kapcsolatban egy olyan szint, ahol annyira szeretitek egymást, hogy egyé akartok válni... röviden.
Ha most így elbagatelizálod, max testileg kielégíted, de talán még rosszabb is lesz utána a hangulata.
szerintem is necces.
A szüzesség elvétele elég emlékezetes esemény, én úgy hívom "bevéső" pozitív trauma. Plusz a barátság.
Nagyon könnyen elmélyülhet úgy a dolog, hogy már nem tudod esetleg viszonozni, és akkor fájni fog.
És a barátság is rámehet valóban. Az ötlet technikai értelemben jó, sőt. De érzelmi szinten nagyon necces lehet. Ha bele is vágtok nagyon alaposan beszéljétek át.
Nem nem. Soha nem lesztek már utána olyan barátok mint régen. Megromlik a barátságotok, ez 100%. Kérdeztél, kaptál választ, fogadd is meg a ti érdeketekben.
A barátnő beszervezés jó ötlet.
Nem lennél, de én soha nem tennék ilyet. De ha neked eleve a kérdés felmerült a fejedben akkor nem tudom. Én egyből nemet mondanék.
Ha jó barát akkor utána a kapcsolatotok már nem lesz ugyanolyan.
Nézd, ha túl jó vagy neki az ágyban, akkor olyan hamar beléd szeret, hogy akár egy életen át is koslat majd utánad. Az elsőt mindenkének a szerelmével kell megélnie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!