Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek jó ötlet vagy túl...

Szerintetek jó ötlet vagy túl ri*is dolog lenne, ha csak szívességből elvenném egy fiú barátom szüzességét?

Figyelt kérdés

Van egy 28 éves szűz fiú barátom. Szegénynek sosem volt barátnője, mert nagyon csúnya, meg félénk, meg gyámoltalan, határozatlan. Nagyon jó barátom, nagyon rendes fiú, múltkor utalt rá, hogy milyen jó lenne ha velem lenne.... de csak barátságot érzek iránta, nem tudnék vonzódni iránta sehogy.

Engem nagyon csinos nőnek tartanak és többre értékelem magam, hogy ilyenbe belemenjek, de nagyon szeretem ezt a fiút, mint nagyon jó igaz barát és végülis barátságból ezt a szívességet megtehetném neki.

Szerintetek ezzel mennyire segítenék neki? Nagyon rossz lány lennék, ha ebbe belemennék? 25L

2014. szept. 17. 18:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Lehet Te úgy érzed,segítenél ezzel rajta,de nézd picit a helyzetet az Ő szemszögéből is...Egyrészt egy őszinte barát szemében ezzel megalázod magad,érzelmek nélkül egy "félénk fiú" azt azért le tudja szűrni,hogy csak sajnálatból történne,ami azért lássuk be,senkinek sem esne jól.Valamint nem tudnátok úgy egymás szemébe nézni utána,mint előtte....Megéri kockáztatni a barátságot?Megéri megbántani egy érzékeny embert csupán sajnálatból?Megéri saját magadat lejáratni,ha esetleg visszautasít,hiszen félti a barátságotokat?Te szép emlékként gondolnál erre a 'nemes' tettre?Ha cak 1 kérdésre is 'nem'-et mondasz,akkor NE tedd meg...Segíts neki máshogy...
2014. szept. 17. 18:25
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
Ne. Határozottan ne. Mert beléd is szerethet ez által.
2014. szept. 17. 18:28
 13/22 anonim ***** válasza:
23%

remek barátja lehetsz! tegyétek meg! :D

mennyi marhaságot írtak itt le,az első meghatározó.pf,meg sérülni fog szegényke?

28 éves és szűz! ez a "gyerek",akkor sérülne lelkileg ha agyon ütnéd szex után.

2014. szept. 17. 18:39
 14/22 anonim ***** válasza:
52%
A 13. válasz 0%-ban hasznos.
2014. szept. 17. 18:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, koncepció. De a kommunikáció mindig fontos! Ülj le vele és beszélgessetek el róla. Mondd el amit ide leírtál, legyél őszinte. Utána pedig jussatok konklúzióra, h megegyeztek valamiben amiben senki se sérül lelkileg a későbbiekben.
2014. szept. 17. 19:34
 16/22 anonim ***** válasza:
78%
Az én szüzességem is elvehetnéd! És nem volna semmi probléma hogy tönkre menne a kapcsolatod a barátoddal.
2014. szept. 17. 21:38
 17/22 anonim ***** válasza:

Sajnos én is benne vagyok ebben a problémában, de az a különbség, hogy én már idősebb vagyok ennél a leírásban szereplő fiúnál, és ami még talán jelentősebb különbség, hogy nincsen a környezetemben semmilyen nő, meg még barátok sem. Én tehát csak elképzelhetem ezt a helyzetet ábrándozva. Belsőre kb. olyan vagyok, mint ez a fiú, de én nem érzem magamat csúnyának.

Szerintem is ez egy nagyon nagy dilemma. Itt mindenki a saját helyzetéből indul ki, és véleményem szerint emiatt nincsen jó vagy rossz megoldás. De engem is nagyon zavarna, hogyha valaki csak szívességből tenné meg velem, és én is attól tartok, hogy beleszeretnék hamar, meg valószínűleg nem is érném be egy alkalommal. Ezt a dolgot szerintem is őszintén meg kellene beszélni, és úgy gondolom, hogyha akadt valaki, aki képes lenne erre, hogy megtegye szívességből, jelen esetben te, akkor az már nagyon jó dolog!

Mivel nekem az életemből a lányok, nők nagyon kimaradtak, emiatt úgy érzem, hogy van egy olyan helyzet, egy bizonyos pont, amikor már divatos szóval írva annyira "ki van éhezve" valaki, annyira kíváncsi erre az élményre, hogy képes magával is kompromisszumot kötni, megalkudni, és belemenni ebbe.

Ha jól olvastam, utalt arra a fiú, hogy "milyen jó lenne, ha veled lenne". Na, pont ez a kockázati tényező a dologban, hogy valóban fennáll annak a veszélye, hogy beléd szeret.

Tehát én nem tudok egyértelmű tanácsot adni, de ami engem illet, én már annyira ki vagyok akadva ettől az állapottól, hogy ha ugyanígy lenne valaki, aki felajánlaná magát, tehát csak rajtam múlna ez a dolog, akkor valószínűleg egy alapos beszélgetés után belemennék ebbe. De mondom, ez az én véleményem, mert egyszerűen esélyem, lehetőségem sincsen lányokkal, nőkkel ismerkedni, és nincs senki a környezetemben sem.

2014. szept. 17. 21:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem 15évesen volt egy 17 éves lány barátom.Egyik találka során egymásbagabalyodtunk,és sajna eléggé ráment a barátságunk.:/ Mondjuk itt nemvolt szó szüzességről,de én aztmondom,hogy NE.
2014. szept. 18. 20:54
 19/22 anonim válasza:
Inkább keress neki csajt azzal segítesz igazán. Megértem a srácot sajnos.
2014. szept. 19. 19:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Szülinapjára fizesd be egy menetre egy prostinál. :D
2015. máj. 3. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!