Hány évesen ajánlott elveszíteni a szüzességünk? 15-16?
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 14:10
2/13 anonim válasza:
neked az életedet kéne elveszíteni
4/13 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy ajánlott. Valaki 15 évesen is lehet elég érett, valaki 20 évesen se.
5/13 anonim válasza:
Olyan nincs hogy ajánlott, jó ha fiatalabb korodban, könnyebb dolgod van (persze később se akadály), de ne csak a kíváncsiság vezéreljen, hanem a valódi érzelmek. Hogy te a lányt akard (ne a punciját).
6/13 A kérdező kommentje:
Légyszíves normális választ. #2 szerintem akaszd fel magad!
2015. jan. 25. 14:13
7/13 anonim válasza:
Amikor készen állsz rá, amikor 100%, nem fogod megbánni, amikor szeretitek egymást illetővel kinek adod.
Lehetőleg minnél elöbb, hisz annál több élvezet jut, de vannak dolgok aminek megkell felelni logika szerint.
Van akinél 20 éves kor is kevés, X féle ok(ok) miatt, van akinél már kamaszkor elején érdemes.
Én pl 13 voltam egy 12 éves csajjal. Nem bántuk meg.
8/13 anonim válasza:
Amikor megérsz rá érzelmileg. Leginkább 18-19 körül, de nincs pontos időhöz kötve. Sokan sokkal korábban elveszítik, véleményem szerint jobb egy kicsit érettebb fejjel.
9/13 anonim válasza:
Amikor alkalmasnak érzed magad rá, továbbá amikor olyan kapcsolatban vagy, akit tényleg alkalmasnak tartasz rá, hogy neki add. Ne feledd, szüzességből cska egy van.
10/13 anonim válasza:
Nincs erre szabály. Szerintem az alsó korhatár úgy 16 lehetne, én nem vagyok híve annak, hogy valaki dugjon 13-4 évesen, mert nagyon érettnek hiszi magát. Mondjuk 16-17 évesen is sok szexuális analfabéta van, aki csak annyit tud, hogy hogy dugni akar, és utána jön a "Lehetek terhes?" rinyálás. Na látjátok, nem csak a testi érettség kell a szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!