Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A leírtak alapján nektek mi a...

A leírtak alapján nektek mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

13 évesen elvesztettem a szüzességemet a szerelmemmel. 2 hónapja jártunk. Nem bántam meg. Azóta már többször csináltuk, még mindig együtt vagyunk, végtelenül szeretjük egymást. Ő 20 éves.

Érdekel, hogy kívülről ez hogy néz ki, milyen rétegbe tesz engem így a társadalom.

2015. jan. 25. 10:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

5 -ös. Mégis miért kellene erről hallgattatnia? Egy bűncselekményről beszélni kell és nyugodtan induljon eljárás a megrontó ellen.

Szerintem beszélj erről a szüleiddel, mert ők azok ezen a világon az egyedüliek, akik a legjobbat akarják neked. Hiszen te a lányuk vagy.

2015. jan. 25. 14:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem rosszak a törvények, amely azt bizonyítja, hogy milyen idétlen egy világban élünk.

Ha két ember tényleg szereti egymást, és kölcsönös a viszony, akkor nem kéne, hogy számítson az életkor, ilyen esetekben hagyni kéne őket, hadd csinálják azt, ami jó nekik, meg persze minden ilyen helyzetben lévő embereket is.

A másik meg a börtön. Hát, szerintem ahogyan sokan ott viselkednek, az mindennek a legalja. Nem tudom, hogy honnan származik ez a hülye rangsorolás a rabok között, hogy olyan emberekkel bánnak el és bántanak, akik nem is öltek, sőt ha a valós tette alapján nézzük, akkor még nemi erőszakot sem követett el ez az illető fiú. Viszont az ostoba törvények alapján, ezek szerint mégis nemi erőszakot követett el. Bár nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között, a visszaélés és az erőszak között.

A lényeg az, hogy ezt egyáltalán nem kéne büntetni szerintem.

Emiatt odabent úgy bánnának vele, meg az ilyen emberekkel, mint mondjuk egy tömeggyilkossal, vagy azzal sem. Szerintem egyértelműen az emberölés a legrosszabb dolog. Ha pedig ebből indulnának ki az ilyen hülye állat rabok, akik a másikat bántják és zaklatják, akkor már a börtönben lévők egy jelentős része meg is ölhette volna egymást odabent, mert ugye, a rabok nem kis hányada ölés miatt ül. Ehelyett mi van? Olyanokat bántanak, akik nem is öltek embert. A börtönben nyilván nem kéne, hogy bántsák egymást, csak ha már ilyen elvetemült világban élünk, akkor legalább lenne logika is abban, amit ezek a vízagyúak odabent csinálnak rabtársukkal. De hát ilyen emberektől miért is várnánk logikus gondolkodást, akik még a börtönben sem tudnak anélkül meglenni, hogy a másikat bántsák. Nyilván, gondolom nem lehet mindenkire figyelniük az őröknek, olyan sok a rab, emiatt történnek ilyen borzalmas dolgok odabent.

Eléggé elkalandoztam, de leírtam erről is a véleményemet, ha már a fentebbi hozzászólásokban ráterelődött a szó a börtönökre.

2015. jan. 25. 23:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Tehát kérdező, mindent egybevetve, rólatok nekem nincsen semmilyen rossz véleményem.
2015. jan. 25. 23:53
 14/14 Blondie.W válasza:

Mélységesen szégyeld el magad. Szerintem.. Istenem 13!! éves vagy, még csak kislány. És úgy látszik, hogy egy nagyon buta kislány. A nagy "szerelmed" meg egy beteg ember. 20 évesen egy 13 évest tologat.. Szép.. Nagyon nagy probléma lehet a fejében.

Szerintem nem kamu ez a kérdés, mert van olyan beteg állat, és sok mai 13 éves úgy néz ki, mint egy utcalány , aki simán elmegy 16-17-nek.

2015. jan. 26. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!