Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a srácról a leirtak alapján?

Figyelt kérdés
Egy sráccal randiztam.Nagyon nyomulós volt megcsókolt az első randin!Aztán mondta hogy annyira megkivánt annyira jól csókolok hogy akár le is feküdne velem ha én szeretném.De nem szeretne kihasználni ez egy érdekes mondat volt tőle amit nem tudtam hová tenni.Barátnőm testvérjéről van szó. Kicsit kellemetlenül érzem magam hogy már rögtön az első randin elcsattant a csók de annyira jól érzetem magam vele és nagyon jó volt a csók.
2015. jan. 24. 01:58
 1/2 anonim ***** válasza:

kéresd magad egy ideig (pld egy hónap) utána hagy szóljon. ezt is csak azért hogy ne vegyen olcsó csitrinek, ami amúgy vagy.

ha minden jó, miért is ne??

2015. jan. 24. 01:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Gyorsan meg akar fektetni, garantálom.

Ha tetszik találkozgass vele, de ne hagyd magad egy ideig mert nagyot koppanhatsz. Ha kitartóan próbálkozik és nem sietteti a dolgot akkor tényleg érdekled, de a leírtak alapján nagyon el akar kapni.

2015. jan. 24. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!