Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőmmel szexelni akarnán...

A barátnőmmel szexelni akarnánk, de fél hogy ha átszakad a szűzhártyája, akkor nagyon fog fájni. Ez igaz? És meddig tart ez a fájdalom?

Figyelt kérdés

2015. jan. 22. 00:05
1 2
 11/13 anonim válasza:
0%
akkor erőszakold meg és lesz dugás és utána már téged úgy sem érint hogy fáj e neki vagy sem.
2015. jan. 22. 17:56
 12/13 paradicsom31 ***** válasza:

Hosszú előjáték, ha a behatolás fáj neki, akkor azonnal hagyd abba. De ertesd meg vele, hogyha nagyon nagyon akarja, akkor lazítson, lazitsa el a huvelyét is.

Nekem peldpéldául az első probalkozas fájt, mert nem bírtam ellazulni. Vártunk egy hetet, utána mmár jó volt. Picit feszített az elején, utána szép lassan megszoktam, sőt, még csak nem is véreztem.

2015. febr. 18. 17:38
 13/13 paradicsom31 ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy egy szűz lány elég szűk. Ahogy behatol a szűk hüvelybe egy merev, kemény pénisz, az nem valami kellemes, mivel azt a szűk helyet feszíti az a merev pénisz. Csak óvatosan, akkor nem lehet baj. Izgasd fel kellőképp a lányt.
2015. febr. 18. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!