Most hétvégén elvesztettem a szüzességemet! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval vasárnap lefeküdtem egy sráccal és nagyon jó volt nekem !Ő nehezebben ment el de ő is élvezte.Éreztem hogy másnap is ugyanúgy kíván.Ezzel a sráccal már találkoztam de nem volt semmi egy csók sem. Most szülinapom volt és neki is és így a buliban egymáshoz keveredtünk!Lefeküdtem vele és másnap mondtam neki hogy nem muszáj keresnie mert mondta h megkeres.na következő nap meg is keresett de nem írt semmit csak bejelölt facen és ennyi!Szeretnék még vele egyszer lefeküdni de ő nem keres. szerintetek miért nem keres? Ha egy pasi nem keres akkor az azt jelenti h neki nem volt jó?és nem jelentett neki semmit hogy neki adtam a szüzességemet?és nem akar mégegyszer megkapni?2015. jan. 20. 20:57
21/25 anonim válasza:
nem cica, azért nem keres mert csak ennyike voltál neki :) egy dugás. ha ilyen hozzáállással küldöd a szekszuális életed, tényleg jó nagy ri-banc lesz belőled. ja nem lesz. bocsi.
22/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az értelmes hozzászólásokat! :)
aranyosak vagytok megfogadom a tanácsaitokat! :)
2015. jan. 22. 10:40
23/25 Brutus19 válasza:
Szerintem meg csináld azzal és annyiszor ahányszor csak jól esik. De ne feledd hogy ő csak 1 volt.. Próbálj többet hogy tudj viszonyítani. Ettől még nem leszel r.banc.. Meg amúgy meg inkább most legyél "ribi" 23 évesen, mint később családanyaként. Na az az undorító és megvetendő!
24/25 Brutus19 válasza:
Ja és ne beszélj össze vissza érthetetlenül ha pasival beszélsz! Mink a tiszta egyenes szavakból értünk...
Szal ha v.kinek azt mondod hogy ne keressen, ne csodálkozz ha nem keres..
25/25 anonim válasza:
Már nekem fáj ez a naivitás. Köszönd meg anyádéknek, hogy felkészítettek az életre! (ironizáltam...) egy skalp voltál a kölöknek. Meg akart kapni. Egyszer. Ennyi. Belőled sem lesz már normális felnőtt. Bár ez inkább a szüleid hibája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!