Elvesztettem a szüzességemet, mit tegyek?
Figyelt kérdés
elvesztettem a szüzességem 16 és fél éves vagyok , és fáj nagyon a hövelyem , milyen krém jó rá ?2014. jan. 2. 17:22
1/11 anonim válasza:
Nehogy bármit is rákenj! Csak irritálni fogja! Pár nap, és elmúlik... max kamillás, vagy körömvirágos ülőfürdő...
2/11 anonim válasza:
semmi, el fog múlni, figyelmetlen volt a srác
3/11 anonim válasza:
Némi hüvely fájás természetes olykor, pihentesd főleg, meg fog nyugodni.
Bár nincsenek illúzióim milyen volt az aktus, ha utána igy tud fájni :///
(nah ezért nem kéne kitiltogatni a fiatalokat, mert legalább itt meg tudnák kérdezni azt amit a szüleik nem mondanak el nekik mert sötétek :/)
5/11 anonim válasza:
A fajdálomra állítólag az a legjobb gyógyír, hogy ilyenkor gyakrabban kell szeretkezni és így könnyebben helyrerázódik a hüvely.
7/11 anonim válasza:
Keresd meg :D ne kenj rá semmit, majd elmúlik, csak hagyd,hogy elmúljon :) Szóval ne szexelj addig és ne is nagyon masztizz,még abba nem marad a fájdalom..
8/11 anonim válasza:
Ennyi +1 ri**nc aki szért dugatta magát részegen...
9/11 anonim válasza:
Honnan tudjátok hogyan történt...?
Nekem nagyon vigyázott az exem, mégis fájt, van ilyen. Maximum pár nap és elmúlik, nem kell rákenned semmit, csak addig ne szexelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!